Plutajuća jabuka

, IT

Sada kada je ceo svet stao i kada se čini da se ništa ne dešava, Apple kompanija je tu da opovrgne prvi deo ove rečenice. Naime, u pripremi je otvaranje najnovijeg maloprodajnog objekta proizvođača iPhone-a i nalaziće se u Singapuru. Biće to prva prodavnica koja će plutati na vodi, a nosiće naziv Apple Marina Bay Sands.

Ovo je treća po redu Apple radnja u Singapuru, a svojim dizajnom i mestom na kom se nalazi, i te kako se razlikuje od već postojećih prodavnica.   Ne zna se da li vizuelno bolje deluje danju ili noću, prikaz je zaista kao sa razglednice. Tokom dana, Marina Bay Sands podseća na čudnu svemirsku letelicu, dok noću uz sva svetla Singapura, dobija neki poseban sjaj i Apple prodavnica tada posebno dolazi do izražaja. Za sada nema detaljnih informacija kako će biti osmišljen enterijer ove radnje, ali sudeći po spoljašnjem izgledu, biće jednako luksuzan i sa stilom.

 „Apple Marina Bay Sands uskoro dolazi u Singapur, slavi prvu Apple prodavnicu na svetu koja sedi na vodi“ izjavio je portparol iPhone-a i dodao da će ova prodavnica kupcima doneti najbolje od Apple-a i to na ikonskoj lokaciji u Singapuru.

Konstrukcija je jedinstvenog dizajna i podseća na kupolu, a za sada se ne zna zvaničan datum otvaranja, ali trebalo bi da bude uskoro. Ovo je jedina Apple-ova prodavnica koja pluta na vodi i to je čini unikatnom. To je treća Apple radnja koja se u regionu otvorila za nešto više od tri godine, a takođe je i 512. lokacija u svetu.                                                                                                                 

„Uskoro ćemo otvoriti vrata naše prodavnice pored zaliva. Apple Marina Bay Sands biće u središtu kreativnosti, mesto koje smo napravili za vas da uhvatite svoje ideje i strasti. Biće to prostor za vas da istražite, povežete se i stvorite nešto novo. Jedva čekamo da vidimo gde vas mašta vodi“ stoji na zvaničnom sajtu Apple-a.

I mi jedva čekamo da vidimo kako će izgledati finalna verzija nove prodavnice!

Pročitajte i: Novi iPhone model moraće da sačeka

Pripremila: Bojana Petrović

Izvor: theverge.com, businessinsider.com, apple.com

Foto: businessinsider.com