26. Ženski dan – sa Natašom i Bojanom – smeh i samopouzdanje!

, AKTUELNO

Drage žene, zahvaljujući ŽMIG Ženskoj mirovnoj grupi iz Pančeva, 29. jul će biti posvećen samo vama! Otvoren i besplatan za sve žene!

Program se sastoji iz dva dela. U prvom delu događaja Smeh joga sa Natašom, a odmah zatim Probudi ljubav i samopouzdanje sa Bojanom, našom sjajnom autorkom i online psihologom.

Smeh joga je jedinstveni koncept smejanja bez razloga:
– igranje određenih igrica, vežbanje smeha, lagano istezanje, vežbanje refleksa i opuštanje – sve to u kombinaciji sa vežbama joga disanja. Osnova Smeh joge su RADOST i DEČIJA RAZIGRANOST, a aktiviraju se kroz četiri elementa: pevanje, ples, igru i smeh.

,,Probudi ljubav i samopouzdanje” gde ćemo se upoznati sa konceptom ovih fenomena i otkriti zablude vezane za iste. Preuzećemo odgovornost za svoj život, otkriti snagu fokusa i moć zahvalnosti, otkloniti sabotaže ega. Naučićemo kako da komuniciramo osećanjima i ovladamo veštinama meditativnih vežbi.

Čas volonterski vode:
NATAŠA LUKIĆ iz Beograda, Smeh joga liderka, sa sertifikatom Laughter Yoga University.

BOJANA ALEKSIĆ pedagoškinja i psihološka savetnica u edukaciji, sa iskustvom u radu sa mladima raznih kategorija. Rođena je u Podgorici, a živi u Pančevu.

Detalje možete pogledati na event – u 26. Ženski dan – sa Natašom i Bojanom – smeh i samopouzdanje!