EKOF media group traži nove članove!

, KARIJERA

EKOF media group zvanično raspisuje konkurs za nove članove! Tražimo motivisane i pozitivne mlade ljude koji žele da steknu nova iskustva, korisna znanja i veštine. Članstvom u EMG-u možeš da stekneš iskustvo rada u realnom poslovnom okruženju, imaš prilku da budeš deo organizacije nekih od najznačajnijih i najvećih događaja za mlade u regionu, kao i priliku da napreduješ i radiš na sebi.

EMG je strukovna organizacija koja se bavi organizovanjem velikih događaja, medijskim angažmanom i neformalnim obrazovanjem. Osnivači smo i organizatori najvećih događaja u Srbiji i regionu koji se bave motivacijom mladih, zapošljavanjem i pronalaženjem praksi za mlade, povezivanjem sa kompanijama i institucijama od značaja za njihov profesionalni razvoj. Događaji koje organizujemo su: Belgrade Youth Fair, Konferencija Future is NOW i CEO konferencija u Beogradu. Takođe smo osnivači i dva onlajn portala koji se bave informisanjem mladih i predstavljanjem njihovih talanata (Youth NOW i OutLoud). Bavimo se i organizacijom različitih radionica, predavanja i panel diskusija koje imaju za cilj unapređenje znanja, kompetencija i veština mladih.

Imamo otvorene pozicije:

Digital Marketing – Osmišljavanje i analiza sadržaja social media i web stranica

Grafički dizajner –  rad u programima: Photoshop, Illustrator, InDesgin

Public relations – Odnosi sa medijima, javni nasput

External relations – Sklapanje partnerstava i odnosi sa partnerskim organizacijama

Web dizajner – rad u WordPress-u, HTML-u itd.

Fotograf/Snimatelj

Audio/Video prodkucija, editor

Novinar – pisanje tekstova, pokrivanje događaja (YouthNOW.rs i OutLoud.rs)

Prevodilac (YouthNOW.rs i OutLoud.rs)

HR – menadžment ljudskih resursa

Ako se snalaziš dobro u navednim oblastima, želiš da naučiš još o tome, da stekneš nova iskustva i budeš deo najuspešnijeg tima mladih ljudi – PRIJAVI SE! Potrebno je samo da popuniš prijavni formular ovde. Prijave traju do 15. juna.