Program stipendiranja studenata – proleće 2018

, AKTUELNO

Apliciraj za stipendiju i nauči strani jezik!

Pravo je vreme za usvajanje novih znanja i zato budite u prednosti, usavršite strane jezike dok ste još uvek studenti!

Ovog proleća prijavite se na Program stipendiranja studenata i iskoristite šansu da naučite svoj omiljeni jezik!

Program stipendiranja studenata organizuje Obrazovni sistem EQUILIBRIO, u saradnji sa Evropskim pokretom Futuris i osmišljen je tako da studentima svih fakulteta i visokih strukovnih škola beogradskih univerziteta omogući pohađanje kurseva stranih jezika, jezičkih radionica i specijalizovanih seminara, uz izdavanje zvaničnih sertifikata Obrazovnog sistema EQUILIBRIO.

Pravo na konkurisanje imaju studenti na osnovnim strukovnim, akademskim, master i doktorskim studijama, bez obzira da li su ranije koristili ovaj vid stipendije u prethodnim Programima stipendiranja studenata.

Program počinje u martu 2018. i traje 3 meseca. Nastava se održava na čak pet lokacija u Beogradu (Tašmajdan, Vračar, Novi Beograd, Arena, Voždovac). Termini predavanja su radnim danima (u popodnevnim i večernjim terminima) ili vikendom (u dnevnim terminima). Pohađanje PREMIUM kursa stranog jezika je obavezno, dok su radionice i seminari fakultativni.

Pored nastave i učenja stranih jezika, bitan deo Programa stipendiranja čini sticanje novih poznanstava i druženje sa studentima sa drugih fakulteta!

Na Programu stipendiranja imate priliku da naučite jedan od osam jezika: engleski, nemački, italijanski, ruski, norveški, švedski, španski ili francuski, i da pohađate jezičke radionice i specijalizovane seminare, kao što su: Tehnike polaganja međunarodno priznatih ispita, Internet – prijatelj ili neprijatelj u učenju stranih jezika, Pisanje CV-ja i propratnog pisma, Sastavljanje aplikacije za nastavak studija u inostranstvu i dr.

Program je specijalno osmišljen i prilagođen upravo studentima i studentskom načinu života!

Na kraju Programa, nakon položenih završnih ispita, svi stipenditi dobiće sertifikat Obrazovnog sistema EQUILIBRIO.

Ukoliko i vi želite da usavršite strane jezike, obogatite svoj CV seminarima i radionicama,  steknete sertifikat i  nova zanimljiva poznanstva, popunite aplikacioni formular na sajtu www.stipendijezastudente.com.