Internacionalni program za diplomce kompanije „Delhaize Serbia“

, AKTUELNO

Delhaize Serbia i Ekonomski fakultet pozivaju sve diplomce da se prijave na INTERNACIONALNI PROGRAM ZA DIPLOMCE 2017 (IGTP 2017).

Navedeni program traje 18 meseci i podeljen je u 3 faze.
Svoj razvojni put polaznici započinju u Srbiji i prvih šest meseci provode u maloprodajnim objektima i rade na projektnim zadacima.

U narednih šest meseci polaznici dobijaju priliku da steknu internacionalno iskustvo u nekoj od zemalja u kojima Ahold Delhaize posluje. Tokom ovog perioda pruža im se prilika da rade na projektu u jednom od sektora kompanije, u cilju sticanja novih znanja, kao i razvoja i unapređenja postojećih veština, sa fokusom na liderstvo, upravljanje projektima i sposobnosti polaznika da se prilagode različitim kulturama. Treća i poslednja faza programa podrazumeva povratak u Srbiju, u cilju pripreme polaznika za nove odgovornosti koje će po završetku programa preuzeti.

Uslov za prijavu je završen fakultet, manje od dve godine radnog iskustva, napredno poznavanje engleskog jezika, strast prema maloprodaji i spremnost kandidata da uče i da se razvijaju.

Izvor: ekof.bg.ac.rs