Buč Kesidi nakon dve godine ponovo u Beogradu

, AKTUELNO, KULTURA

Poslednje dve godine zasigurno će ostati upamćene po konstantnom iščekivanju, prvenstveno povratka „normalnom“ životu, sa svim njegovim dobrim i lošim stranama, a zatim i dobroj zabavi kakva je karakteristična za leto na Balkanu. Shvatili smo da nam je godinu dana samoće sasvim dovoljno da se oporavimo, pa smo, čini mi se, ovog leta nadoknadili sve propušteno.

Sa istom dozom ushićenosti beogradski fanovi pančevačkog dvojca već dve godine očekuju njihov kocert u Beogradu i konačno su ga dočekali. Jedan od najpoznatijih bendova srpske alternativne rok scene Buč Kesidi, nakon dve godine, konačno će održati koncert u Beogradu. Večeras, 30. avgusta, sa početkom u 21h, na platou kod Pobednika, na Kalemegdanu, u organizaciji Urban Sessions i grada Beograda očekuje se spektakl.

Izvor: exitfest.org

Iako je beogradska publika u velikom broju izrazila želju da omiljeni bend čuje uživo u svom gradu, organizovnje koncerta nije prošlo tako lako. Naime, koncert je prvenstveno planiran za 28. avgust, međutim, izvođači su naišli na otpor od strane kriznog štaba, koji je zbog novonastale situacije sa povećanjem broja zaraženih korona virusom odbio zahtev ovog benda.

Članovi benda obavestili su svoje fanove na svom zvaničnom profilu na instagramu sledećim rečima:

Izvor: instagram.com/buckesidi/

Taman kada smo pomislili da ćemo na koncert morati da sačekamo još godinu dana, krizni štab je još jednom razmotrio molbu i dao zeleno svetlo. Karte su krenule u prodaju sredinom meseca, a već za par dana prodato je čak 80% istih. Kako bi što više fanova imalo mogućnost da na vreme nabavi svoju ulaznicu, bend je na svom zvaničnom instagram profilu organizovao darivanje dva puta po dve karte za svoje pratioce (https://www.instagram.com/p/CTFAViAM2WI/) gde možete okušati svoju sreću.

Nakon Exit-a u Novom Sadu, LoveFest-a u Vrnjačkoj Banji i svojih nastupa u okviru turneje u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni, Buč Kesidi konačno u Beogradu. Ulaznice su u prodaji na https://www.tickets.rs/program/urban-sessions-dan-1-buc-kesidi-kod-pobednika-3027/29290.

Pa tako 30. avgusta dođite malo ranije (kapija se otvara u 19:30h) i sa sobom, osim maske, dezinfekcionog sredstva i ulaznice ponesite i strpljenje i dobro raspoloženje, a ostalo prepustimo zvucima omiljene muzike.






Autor: Katarina Pejić
Izvor naslovne fotografije: tickets.rs