Kiki Lesendrić i Piloti na velikoj regionalnoj turneji

, AKTUELNO

Nakon što su u krajem februara izdali novi album „Širom zatvorenih očiju“ i za kratak period dostigli izuzetnu prodaju ovog albuma, Kiki Lesendrić i „Piloti“ imaju izuzetno radno leto. Velika regionalna turneja počela je još u aprilu koncertom u Sarajevu, a nastavljena u maju velikim koncertom na gradskom trgu u Podgorici.

„Nakon Podgorice, imali smo zaista sjajan koncert u Banjaluci, pred više od pet hiljada ljudi, a samo dan kasnije otvorili smo i  sezonu „Beer Gardena“ na beogradskoj Adi Ciganliji i tu je za nas zvanično započelo izuzetno radno leto. Srećan sam što se svira kao u stara vremena, svaki dan drugi grad“ – s osmehom ističe Kiki Lesendrić.

Nastup Pilota u Novoj Varoši

Nastup Pilota u Novoj Varoši

„U proteklih sedam dana prevalili smo mnogo kilometara i svirali na nekoliko sjajnih festivala, ali i u gradovima u kojima nismo bili nikada. Bili smo na „Zlatar festu“ u Novoj Varoši, na „Teodora festu“ u Lebanu, a po prvi puta smo nastupili i u jednom prelepom gradu, Novom Gradu, gde je našim koncertom započela čuvena „Unska regata“. Svirali smo i u Jagodini, Bijelom Polju, Herceg Novom.“

Slede koncerti u Bileći i Valjevu, te još dosta koncerata po Srbiji tokom avgusta i septembra.

Kiki i Piloti intenzivno se pripremaju i za nastupe u Kanadi i Americi. Pregovori za ovu turneju su završnoj fazi i „Piloti“ su spremni za poletanje i sjajnu energiju koju će podeliti sa svojim fanovima na drugom kraju sveta.

Fotografije: PR