Počele su prijave za kurseve u okviru IT programa

, IT

Zbog velikog interesovanja, In Centar je odlučio da organizuje čak tri kursa u decembru! Startapovi i kompanije su u stalnoj potrazi za kvalitetnim kadrovima, a Srbiji nedostaje čak 30.000 IT stručnjaka.

Naš IT program smo koncipirali tako da bude usmeren na praktična znanja i veštine za mlade i ambiciozne ljude koji žele da postanu vrhunski stručnjaci u nekoj oblasti ili da pokrenu sopstveni biznis. Takođe, imali smo u vidu i realne zahteve tržišta u oblasti IT-a.

Za svakog smo pripremili po nešto – budući Web developeri, Web dizajneri i Java programeri samo su neka od najtraženijih IT zanimanja i upravo se za njih obučavaju budući polaznici:

1. Web programiranje – Ovaj kurs od 80 časova ima za cilj da polaznike nauči Web programiranju, počevši od trostruke Web arhitekture, preko proceduralnog pristupa programiranju u PHP-u, pa sve do objektno orijentisanog programiranja.

Trajanje kursa: 2 meseca

2. Osnove Web programiranja + Web programiranje – Polaznici će steći sva neophodna predznanja u toku osnovnog kursa programiranja (40 časova), a nakon toga sledi kurs Web programiranja (80 časova), nakon koga će moći samostalno da pristupe izradi Web sajta.

Trajanje kursa: 3 meseca

3. SEO kurs – Predavačica ovog kursa, Anđelka Ducić, pružiće vam detaljna znanja koja bi svaki SEO stručnjak trebalo da poseduje – od tehničkog podešavanja sajta, preko pisanja sadržaja na sajtu, do građenja mreže linkova i promocije sajta. Polaznici će po završetku kursa moću da pozicioniraju sajt na što višu poziciju u pretrazi za odgovarajuće ključne reči na Google-u.

Trajanje kursa: 3 nedelje

 „Kako IT industrija ima najveći potencijal za rast i razvoj, shvatili smo da je značaj pokretanja ovog programa višestruk. Polaznici će, sem korišćenja kvalitetnih i efikasnih alata, biti u prilici da budu u stalnoj interakciji sa vrhunskim predavačima, i sve to u jednoj od najmodernijih IT učionica na tržištu koju smo nedavno otvorili. Takođe, In Centar će najboljim polaznicima svih kurseva obezbediti praksu u renomiranim domaćim kompanijama i mentorstvo u trajanju od tri meseca ukoliko žele da pokrenu sopstveni biznis.“ rekao je Željko Ilić, osnivač i generalni direktor In Centra.

Više informacija o kursevima možeš naći na sledećem linku. Požuri sa prijavom, mesta su ograničena!

O In Centru

In Centar je osnovan 2013. godine sa ciljem da kroz svoje usluge i ekspertizu pruži podršku preduzetnicima, startapovima i svim entuzijastima koji žele da pokrenu sopstveni biznis. Izdvajamo se funkcionalnom lokacijom u centru grada (Cara Lazara 5-7), kvalitetom usluga, radnom atmosferom i prijatnim ambijentom. Naš tim je skup iskusnih pojedinaca koji će zajedno sa vama raditi na ostvarenju vaših preduzetničkih poduhvata. Do sada smo organizovali 125 događaja u okviru 12 programa, a broj naših habera trenutno iznosi 138. Više informacija možete naći na sajtu: https://www.incentar.org/