Otvorene prijave za treću generaciju polaznika “Startup Centra”

, KARIJERA

Drage koleginice i kolege, Centar za saradnju sa privredom Ekonomskog fakulteta vas sa zadovoljstvom obaveštava da su do 10.09.2018. godine otvorene prijave za treću generaciju polaznika besplatnog mentorskog programa Startup Centra na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

Startup Centar će u ovoj generaciji primiti do četiri tima koji će uz podršku mentora iz startup zajednice i kompanije MVP Workshop raditi na razvoju minimalnog proizvoda, istraživanju tržišta, strategiji nastupa ka potencijalnim kupcima i konkurenciji i prvim strategijama izlaska na tržište.

Startup centar Ekonomskog fakulteta je inkubator za timove u početnoj fazi razvoja biznis ideje i pokretanja tehnoloških startapa. Izabrani timovi učestvovaće u 12-to nedeljnom programu sa velikom mrežom iskusnih mentora i predavača, organizovanih radionica i treninga, kao i upoznavanja potencijalnih investitora, a sve to u moderno opremljenom prostoru na Ekonomskom fakultetu.

Svi zainteresovani timovi koji žele da se priključe tromesečnom programu razvoja svojih biznis ideja, sve informacije o programu i načinu prijave mogu pronaći ovde.