Preliminarne slike sa apsolventske večeri studenata EKOF-a

, AKTUELNO

Zašto preliminarne, pitate se? Zato što i dalje čekate one od fotografa, koje nikako da stignu! Odlučili smo da skupimo što više slika sa vaših Fejsbuk i Insta profila kako biste imali što bolji uvid u celokupan provod.

Apsolventsko veče studenata Ekonomskog fakulteta održalo se 24. maja u svečanoj sali Stadion Hall-a.

Da li postoji bolji način od započinjanja provoda od grupnog selfija u liftu? Nema ga!

lift selfie 2Lift selfie3Lift selfie1

Devojke i momci su se itekako potrudili da zasijaju na ovoj bitnoj večeri, te su se mogle naći najrazličitije odevne kombinacije.

Ipak, prvo galeriju koju ćete videti su upravo duge haljine. Apsolutni hit su bile takozvane sirena haljine, skroz pripijene uz telo, koje su činili da se devojke osećaju kao sirene… ili, kao sardine 😀 (jedan od opisa ispod fotografija na Fejsu)

[Best_Wordpress_Gallery id=”16″ gal_title=”Duge haljine”]

Međutim, ništa manje izazovne nisu bile devojke ni u kratkim haljinama. Pogledajte:

[Best_Wordpress_Gallery id=”17″ gal_title=”Kratke haljine”]

Takođe, ne treba zanemariti ni muški deo populacije. Muški ili crni sakoi, odela sa kravatom ili mašnom – ne može se reći da se nisu potrudili da izgledaju što ozbiljnije.

[Best_Wordpress_Gallery id=”21″ gal_title=”Muski stajling”]

Branislav Boričić, dekan Ekonomskog fakulteta, nije propustio priliku da se malo druži sa studentom, nazdravi i fotka se.

[Best_Wordpress_Gallery id=”19″ gal_title=”Sa dekanom”]

I za sam kraj, zavirite u galeriju koja broji najviše slika. Naprosto nismo znali gde da je kategorišemo, jer su na slikama devojke u dugim i kratkim haljina, devojke sa momcima, slike sa asistentima i ostalo.

[Best_Wordpress_Gallery id=”20″ gal_title=”Mix”]

Ukoliko neko misli da je nepravedno izostavljen sa ovih fotografa, unapred mu se izvinjavamo i molimo ga za razumevanje. Bilo je skoro 500 studenata na apsolventskoj večeri, te je nemoguće sve vas obuhvatiti. Ukoliko vas ima mnooogo takvih, svoje slike možete slati na redakcija@youthnow.rs , a mi ćemo onda svakako napraviti nastavak ovog teksta i ubaciti vaše fotografije 🙂

Takođe, ukoliko nas još uvek niste lajkovali na Fejsbuk stranici, to možete učiniti klikom na

https://www.facebook.com/YouthNOW.rs/

Marija Tomić