Poziv na učešće na projektu | Studentski sajam stručnog usavršavanja

, AKTUELNO

Ovim putem Vas pozivamo ispred Saveza studenata i Studentskog parlamenta Prirodno-matematičkog fakulteta, da Vašim prisustvom uveličate i doprinesete projektu “Studentski sajam stručnog usavršavanja” koji i ove godine realizujemo. Na osnovu opisa projekta koji smo Vam dostavili, nadamo se da ćete prepoznati naš aktivizam da pomognemo studentima Prirodno-matematičkog fakulteta, kvalitet samog projekta i mogućnosti koje nam se otvaraju zajedničkom saradnjom na istom. Pozivamo Vas da se priključite velikom broju već odazvanih kompanija i da zajedničkim snagama realizujemo treći po redu Studentski sajam stručnog usavršavanja na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu.

Ukoliko imate dodatna pitanja ili nedoumice, budite slobodni da nas kontaktirate. Kontakt osoba zadužena za Studentski sajam stručnog usavršavanja 2018 je Stefan Savanović, student prodekan na Prirodno-matematičkom fakultetu. Kontakt telefon: 063/539437, email adresa: student.prodekan@pmf.uns.ac.rs

Prijavni formular za učesnike: https://goo.gl/forms/xl4L5gOZHRzZBKmf2

Sajam stručnog usavršavanja održaće se u sredu, 09.05.2018. godine sa početkom u 10:00 časova, na Prirodno-matematičkom fakultetu, Univerziteta u Novom Sadu. Planirano vreme trajanja samog sajma je do 16:00 časova. Ove godine pružamo mogućnost dodatnog prezentovanja učesnika dan ranije, 08.05.2018. godine u nekom od slobodnih termina.

Dodatne informacije možete pronaći na: https://www.facebook.com/events/185784162042740

 

OPIS PROJEKTA
Studentski sajam stručnog usavršavanja

Studentski sajam stručnog usavršavanja predstavlja projekat Saveza studenata Prirodno-matematičkog fakulteta, Univerziteta u Novom Sadu u saradnji sa Studentskim parlamentom Prirodno-matematičkog fakulteta, koji je nastao sa ciljem boljeg informisanja i podizanja nivoa svesti studenata o važnosti ličnog rasta i usavršavanja, sticanju boljih pogleda na svoje buduće profesije i pravljenju prvih karijernih koraka, ulaganjem u sebe.

Studentski sajam stručnog usavršavanja je prvi put organizovan 2016. godine. a ideja samog projekta je bila da se studenti pre svega informišu gde mogu da svoje stečeno iskustvo tokom studiranja ulože nakon završetka studija. Na sajmu su učestovale mnogobrojne firme, institucije, organizacije, udruženja građana i mnogi drugi koji su želeli da predstave svoj rad studentima i da na taj način promovišu sebe ali i daju doprinos ovom projektu.

Studenti su imali priliku da razgovaraju sa predstavnicima organizacija, te da na taj način usavrše svoje komunikacione sposobnosti i veštine interpretacije. Studenti su takođe obilaskom sajma i kroz razgovor sa gostima i predstavnicima organizacija, mogli da vide kako njihova struka izgleda u ozbiljnim i popularnim firmama i organizacijama te da dobiju prekopotrebne savete i usmerenja što se tiče njihove karijere i odgovora na pitanje “Šta nakon studija?”. Osim toga, kompanije, firme, organizacije, udruženja građana i društva su takođe mogla da na adekvatan način predstave svoj rad velikom broju studenata, budućim kandidatima za posao i da na taj način osiguraju sopstvenu promociju ali i rast i reputaciju.

Potkovani iskustvom u organizaciji prvog i drugog Studentskog sajma stručnog usavršavanja i mnogih drugih projekata na Prirodno-matematičkom fakultetu, Savez studenata i Studentski parlament Prirodno-matematičkog fakulteta kreću u organizaciju trećeg, sa nepromenjenom prvobitnom idejom, koja će i ove godine omogućiti studentima Prirodno-matematičkog fakulteta da prošire svoje vidike u pogledu ličnog rasta i usavršavanja, građenja karijernih pomaka i sticanja novih iskustvenih sadržaja i znanja.

Nadamo se što većem broju gostiju odnosno kompanija, firmi, organizacija, udruženja građana i ostalih koji su voljni da svoj rad predstave studentima i da na taj način promovišu sebe, ali i da svojim prisustvom uveličaju sam sajam, daju na značaju samom projektu, osiguraju veću posećenost studenata i obezbede kvalitet Studentskog sajma stručnog usavršavanja.

Sajam stručnog usavršavanja održaće se u sredu, 09.05.2018. godine sa početkom u 10:00 časova, na Prirodno-matematičkom fakultetu, Univerziteta u Novom Sadu. Planirano vreme trajanja samog sajma je do 16:00 časova. Ove godine pružamo mogućnost dodatnog prezentovanja učesnika dan ranije, 08.05.2018. godine u nekom od slobodnih termina.

 

Izvor: PR