BTC 2018 – konferencija o preduzetništvu u turizmu

, AKTUELNO

BTC konferencija svake godine na Beogradskom sajmu turizma donosi nova znanja iz turizma, menadžmenta događaja, hotelijerstva, destinacijskog menadžmenta, marketinga i internet marketinga u turizmu. Već 7. put za redom okupljamo se da usvojimo nova znanja, da se povežemo i otvorimo nove vidike međusobne saradnje kao i da promovišemo preduzetništvo u turizmu.

Ove godine konferencija će se održati 24.2.2018. u periodu 10-15h na Beogradskom sajmu turizma u Svečanoj sali u upravnoj zgradi sajma (1.sprat).

Cilj ovogodišnje konferencije je da prenese iskustva i znanja o preduzetništvu u turizmu i rasvetli opcije za ovaj poziv, posebno mladim ljudima. Turizam je konstantno u razvoju i svake godine se povećava broj turista, kako u svetu, tako i u Srbiji. Možda je vaša šansa i budućnost upravu u ovom segmentu.

Konferencija je namenjena prvenstveno mladima koji se obrazuju u sferi turizma, ali i svima drugima koji vide potencijal preduzetničkog poduhvata u turizmu, bez obzira na starost. Zato dođite da se upoznamo i slušamo zajedno uspešne turističke priče koje će nam dokazati da je sve moguće.

Tomislav Momirović, Rob Davidson, Thiago Ferreira samo su neki od govornika ovogodišnje konferencije.

Kotizacija za konferenciju je besplatna za studente i redovne članove Srbija za mlade.

Za predstavnike privrede 5.000 rsd (uključuje prisustvo svim predavanjima, koktel ručak i sertifikat).

Broj mesta je ograničen.

Više informacija možete naći na: http://beltc.org/