Otkrij svoje talente – SIA na Ekonomskom fakultetu

, AKTUELNO

Serija radionica osmišljena je sa idejom da studentima, motivisanim da stvaraju bolje društvo, pruži priliku da otkriju šta je to što vole da rade i gde najbolje mogu da iskoriste svoj potencijal. Studenti često imaju puno energije i entuzijazma, ali nisu svesni ili nemaju dovoljno samopouzdanja u vezi sa svojim veština, talentima i planovima za budućnost.

Ove radionice će im pomoći da usmere svoje talente tamo gde će ih najbolje iskoristiti!

Nakon radionica uslediće Talk Show – Put do uspeha sa Sonjom Dakić (suosnivačica kompanije Daj Daj), Jelenom Vasilev (ekspertom za digitalne komunikacije i CSR u Erse Banci Srbija) i Goranom Ostojićem (pobednikom SIA 2016). Diskusiju će moderirati dr Sanja Mitić, vanredna profesorka na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

O radionicama: Otkrij svoje talente – kroz tehnike za motivaciju, samopouzdanje, i metodu postavljanja pozitivnog načina razmišljanja, studenti će biti izazvani da otkriju sebe. Zatim će kroz seriju od 10 pitanja upotebiti ove tehnike i metode radi upoznavanja svojih strasti i talenata. Pronađi dobre prilike – Koji su to problem koji nas okružuju? Kako ih ljudi rešavaju? Kako bi oni mogli biti rešeni? Kako usmeriti ono u čemu ste strastveni i u čemu uživate da radite ka stvaranju boljeg društva? Na ova pitanja odgovaramo toko radionice Pronađi dobre prilike. Fabrika ideja – Nakon mnogo primera, prelazimo na praksu. U Fabriku ideja ćete ući sa nejasnim idejama, a izaći sa gotovim proizvodom! Poveži se – Ne možete sve sami. Da biste realizovali bilo kakvu ideju potrebna vam je podrška drugih. Kako kreirati tim, kako sarađivati sa drugima i negovati rad u timu neke su od stvari koje ćemo raditi na poslednjoj radionici.

Talk Show – Put do uspeha Tri uspešne osobe iz sveta preduzetništva i biznisa ispričaće svoju priču o tome kako su pokrenuli svoja preduzeća i postigli sve što su postigli. Nakon toga uslediće diskusija sa studentima, koju će voditi Dr Sanja Mitić sa Ekonomskog fakulteta.