PMevents: Aktuelna IT zanimanja – Iskustva web programera

, AKTUELNO

Mesto: KZM Gnezdo, Masarikova 5, Beograd

Datum: 27. februar, ponedeljak

Vreme: Od 14:00 do 17:00

Izbor zanimanja, apliciranje za posao i pisanje biografije su samo neki od brojnih zadataka sa kojima se mladi suočavaju prilikom zapošljavanja. U želji da im se pojednostavi ovaj složen proces, Portal Mladi je pripremio niz tematskih radionica koje mladima pružaju priliku da nauče nove stvari i praktično primene to znanje.

PMevents su BESPLATNI događaji koji imaju za cilj osnaživanje pojedinaca u procesu traženja posla, ukazivanje na različite mogućnosti radnog angažovanja i sticanje modernih znanja i veština koje su neophodne pri zapošljavanju.

Nakon uspešno održane radionice pod nazivom „Od biografije do intervjua“, druga u nizu besplatnih radionica koje organizujemo je na temu: Aktuelna IT zanimanja – iskustva web programera. Radionicu realizujemo u saradnji sa našim partnerima iz kompanije Teletrader.

Ukoliko ste spremni da prihvatite promene 21. veka koje nas obavezuju na informatičko opismenjavanje, ali ne znate kako da počnete i u kom pravcu da krenete sa edukacijom mi smo raspoloženi da vam pomognemo i svojim stručnim znanjem i iskustvom otvorimo vidike ka IT zanimanjima za kojima postoji mnogo veća potražnja na tržištu rada nego što je ponuda.

Agendu možete pogledati ovde.

Prijave možete slati do 25. februara do 17h. Sve odabrane učesnike ćemo obavestiti do 25. februara do 19h. Prijave slati preko formulara.