Moja TRIOFIT transformacija

, AKTUELNO

U prošlom tekstu sam obećala opisati svoju transformaciju i na koji način sam uspela. Svaki put transformacije je težak, bilo da je to gubljenje ili dobijanje na težini. Potrebno je dosta odricanja, ali na kraju sam shvatila da je sve vredelo truda i da moje putovanje neće nikad stati, da ću iz dana u dan napredovati sve više i više, kako psihički, tako i fizički.

Od malih nogu se bavim sportom, bavila sam se odbojkom više od deset godina, i došlo je vreme upisivanja na fakultet ( Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu ). Kako je krenula sezona kolokvijuma, ispita, nekako sam zaboravila šta znači vežbati i hraniti se zdravo, a uvek sam mislila da sam taj tip, da iako ne treniram, da će sve biti ok, sve dok mi jedan pacijent nije skrenuo pažnju i pitao u kom sam mesecu trudnoće. To je za mene bio veliki poraz i od tad je krenulo moje fitness putovanje.

Iz svoje ishrane sam izbacila gazirane sokove, pekaru, grickalice, slatkiša nisam mogla tek tako da se odreknem, to mi je oduvek bilo uživanje. Vidno sam smršala i pridržavala sam se ovih pravila, kako je prošla godina, vidno sam izgubila na kilaži.

Bila sam jedna od onih koja je isprobavala i razne čajeve, tablete, praškove za mršavljenje, Herbalife.. Ništa od navedenog mi nije pomoglo. U mojoj glavi je bio haos.

Prvo sam rešila da očistim taj svoj haos u glavi a u tome mi je jako pomogla Louise i njene afirmacije o kojima je bilo reči u prošlom tekstu. U međuvremenu sam završila fakultet, dobila odlične ideje o tome da poboljšam svoju ishranu, da pomažem i drugima u tome, a da pritom i uživam u svom radu.

Program sam osmislila sa svojim sestrama, dale smo mu naziv TRIOFIT.

Triofit zapravo predstavlja online program zdrave ishrane u kojem su u word dokumentu ispisane kombinacije namirnica koje dovode do mršavljenja ili do dobijanja na mišićnoj masi. Sastavlja se za oba pola, u zavisnosti od zdravstvenog stanja, godina, bavljenja fizičkom aktivnošću.  Program mogu koristiti svi ljude, gde god se nalazili u svetu. Koriste ga trudnice, mladi, deca, stariji, dijabetičari, ljudi koji imaju hormonskih problema….

Iako sam mlada lekarka koja je jedna od osnivača ovog programa, iza sebe imam mnoštvo zadovoljnih klijenata koji su krenuli na svoje fit putovanje, koji su voljni da prikažu svoje rezultate i ne odustaju.

Sada ću Vam prikazati neke od rezultata Triofit programa ( svoju transformaciju sam prikazala u prošlom tekstu):

Na slici se nalazi Bojana Trifunović, koja je uz pomoć zdrave ishrane i vežbica snage uspela da dovede svoju liniju do savršenstva.

Čak i mame smeju koristiti Triofit, a ovo je jedna od odličnih transformacija. Nevena je to odlično izvela.

Na ovu transformaciju sam najponosnija, Tijana Filipović je dokazala da se sve može kad se hoće, a ovo je tek njen početak.

Ako želite više saznati o Triofit programu i videti mnoštvo rezultata, zapratite  instagram straniciu: trio_fit_  ili facebook stranicu  Triofit.

Dr Marija Trifunović