Fest 51: Premijera 2. sezone serije ,,Tajkun”

, AKTUELNO, KULTURA

U proteklih deset dana, kao što već znate, u Beogradu se održavao beogradski filmski festival ,,Fest’’, a pored inostranih i domaćih filmova, na festu je premijerno prikazana i prva epizoda nove sezone popularne serije “Tajkun”.

Na premijeri, crvenim tepihom prošetali su Dragan Bjelogrlić, Dejan Aćimović, Vanja Nenadić, Bane Trifunović, kao i režiserski dvojac nove sezone – Jelena Gavrilović i Ivan Stefanović.

Na pitanje o drugoj sezoni i šta od nje možemo da očekujemo, Bjelogrlić je izjavio “Priča je snažnija, ima dosta novih likova i kada prođe uvod, prva epizoda, mislim da se od druge gleda baš u dahu”.

U nastavku serije pratićemo i dalje Vladana Simovića (Dragan Bjelogrlić) i njegove poslove, koji kreću po zlu kada se dogodi nesreća koja uključuje i njegovu ćerku Milu (Teodora Dragičević).

Pročitati i: Šta trenutno čitamo: ,,Dok se kafa ne ohladi”

Na Vladanu je da pokuša da spasi svoju ćerku, kao i svoj biznis, a put do toga je pun intriga i smrtonosnih namera. Pored Vladana, Kosta Balaban i Dušan i Tijana Tadin, njegovi poslovni partneri, takođe doživljavaju nesreće iste kobne večeri, na Tadinove pokušava da se izvrši atentat, dok Balabanov sin Todor biva povređen u požaru.

Ko se krije iza ovih napada? Saznaćemo u drugoj sezoni serije, koja se očekuje na jesen ove godine.

Autorka: Teodora Škobo

Foto izvor: fest.rs