Zasadi i ti drvo, dobijaš besplatnu sadnicu!

, AKTUELNO

Organizacija „Zeleni razvojni centar“ godinama organizuje akcije čišćenja Srbije. Ove godine zbog epidemiološke situacije to nije moguće, jer je neophodno izbeći masovna okupljanja.

Zato su odlučili da ove godine urade nešto drugačije i podele MILION jesenjih sadnica jasena, svima koji žele da ih podrže u ovoj akciji.

Ova organizacija poziva sve zainteresovane da se prijave, dobiju besplatnu sadnicu jasena i posade svoje drvo zajedno sa svojim najbližima.

Sve što treba da uradite da se priključite ovoj akciji je da se prijavite na sajt posadisvojhlad.rs!

Nakon prijave biće vam poslata sadnica, koju treba da zasadite, da se pored nje fotografišete i pošaljete fotografiju Zelenom razvojnom centru.

Paket koji dobijate sadrži: 1 sadnicu, uputstva za sađenje, table za upisivanje imena aktiviste i datuma sadnje, table obeležene imenom donatora.



Obaveza svakog aktiviste je da zasadi sadnice, fotografiše se, pošalje organizaciji „Zeleni razvojni centar“ fotografije i lokaciju sadnje.

Fotografije će biti objavljene na sajtu i društvenim mrežama ove organizacije, a lokacije svih sadnica biće unete u mapu Srbije.

Nema veće sreće od one kad posle mnogo godina sednete u hlad drveta sa svojim bližnjima, niti većeg ponosa od onoga kada kažete “ovo drveće smo MI zasadili”!


Pročitajte i: Dokaz da nas priroda leči


Izvor: lobi-info.rs
Foto izvor: curlytales.com