Grupni video pozivi na Viberu – aktivirani i za Srbiju!

, IT

Rakuten Viber je zvanično učinio dostupnim novu funkciju grupnih video poziva za do 20 učesnika bez ograničenja u trajanju za svoje korisnike

Beograd 16.6.2020. Rakuten Viber je objavio da je nova funkcija grupnih video poziva od sada aktivirana za sve korisnike aplikacije širom sveta. Tako će oni biti u mogućnosti da prenesu svoje poruke sagovornicima na najsadržajniji način, bez obzira na to da li se radilo o poslovnom onlajn sastanku, brzom video pozivu između članova porodice ili razmeni novosti među prijateljima. Viber grupe su stalno dostupne, uz visoki kvalitet veze i bez opterećivanja protoka podataka – kako bi 20 ljudi moglo da održi sastanak i sarađuje istovremeno. Uz to, ova nova funkcija je bezbedna za korisnike poput svih drugih na Viberu – što podrazumeva da Viber nema pristup podacima koji se razmenjuju tokom poziva – pružajući potpunu privatnost i pouzdanost onima koji je koriste.
U slučaju da želite da održite onlajn sastanak sa saradnicima, školsko predavanje, čas vežbanja kod kuće, pokažete kulinarsko umeće ili podelite tajne svog uživanja u nekom hobiju – grupni video pozivi na Viberu su prava stvar za vas. U uslovima kada je i dalje preporučen određen nivo fizičkog distanciranja, oni će vam značajno pomoći da ostvarite komunikaciju na željenom nivou i uz pun audio-vizuelni doživljaj koji vam je potreban.
Kako biste započeli grupni video poziv, potrebno je da:
 
• pritisnete novo „video“ dugme, dodato na vrh vašeg Viber ekrana – ili samo dodate još sagovornika u već uspostavljen video-poziv, i
• Uživate u tome što se vidite i pričate sa svojim prijateljima, članovima porodice ili kolegama i koleginicama.

Prilikom započinjanja grupnog poziva korisnik će moći da prikaže video svim njegovim učesnicima, dok će svaki od njih moći da „zakači“ na vrh svog ekrana svog izabranog sagovornika tokom trajanja poziva. Povrh toga, imaće mogućnost da isključe ton ili sliku tokom poziva, kao i da vide ko je to još učinio od drugih učesnika.  
Kraći video o novoj funkciji Grupnih video poziva na Viberu ćete pronaći OVDE! 

O kompaniji Rakuten Viber:
Rakuten Viber povezuje ljude – bez obzira na to ko su i odakle dolaze. Naša globalna baza korisnika ima na raspolaganju niz funkcija poput direktnog četovanja, video poziva, razmene poruka unutar grupa, vesti i diskusija o omiljenim robnim markama i poznatim ličnostima. Mi obezbeđujemo da naši korisnici imaju bezbedne i slobodne uslove da dele svoje emocije.
Rakuten Viber je deo Rakuten Inc., globalnog lidera u elektronskoj trgovini i finansijskim uslugama. Zvanični je kanal komunikacije FK Barselona, kao i zvanični partner za razmenu instant poruka i aplikacija za pozive Golden Stejt Voriorsa.

Preuzmite Viber danas i uživajte u najboljem komunikacijskom iskustvu na svetu.

Pratite Viber Srbija Zajednicu za novosti iz Viber sveta!
Za dodatna pitanja, obratite nam se na media@viber.com.
Najnovije vizuelne elemente robne marke Rakuten Viber možete preuzeti iz našeg brend centra.