LADIES NATION – Američki san srpske devojke

, KARIJERA

LADIES NATION brend ženske odeće, koji polako osvaja svet, je do pre samo dve godine bio ideja ispisana na zidu jedne sobice u Kragujevcu.

Stvoriti svetski poznat modni brend i oblačiti muzičke zvezde je bio dugogodišnji san sprske devojke koja je LADIES NATION započela sa instagram nalogom.

Brend inspirisan američkom 90’s Hip Hop i RNB muzikom zvanično je osnovan u Njujorku 2016. godine a prva online radnja namenjena američkom tržištu otvorena je u oktobru 2017. godine.

Danas LADIES NATION odeću prodaje putem dve online radnje, za američko i srpsko tržište dok jedino mesto gde za sada uživo možete kupiti LADIES NATION komade je multi-brend radnja u Amsterdamu – “THAT STORE”.

Brend ima dva sedišta: New York – gde se stvari dizajniraju i Kragujevac gde se odvija produkcija istih, odakle se komadi šalju za svet.

Trenutno se radi na otvaranju show room-a u Beogradu, a u toku je planiranje prvog pop-up shop-a u New Yorku.

Samo par meseci nakon lansiranja brenda, LADIES NATION jakne u Srbiji su obukle pevačice Sara Yo i Nikolija, engleska pop/r’n’b pevačica Shola Ama, meksička zvezda Manelyk Gonzalez i američka reperka Rapsody, koja je jaknu nosila na crvenom tepihu prilikom 2018 Grammy’s Music Awards Event-a.

Medju ostalim ambasadorima LADIES NATION-a, nalaze se plesačice za Beyonce, koje Ladies Nation komade sa ponosom nose u svojim videima snimanim na najpoznatijim plesnim podijumima u Los Angeles-u.

Ovo je tek početak za sve saradnje i planove koji nas čekaju.

 

Ladies Nation komadi u ormaru svake devojke – cilj je tima koji se danas sastoji od četiri sprske devojke koje veruju u san osnivačice LADIES NATION-a da će brend postati jedan od najimpozantijih modnih marki na svetu.

Možemo vam pričati o materijalima koje koristimo i o tome kako ćete odlepiti za novim modelima koji stižu, ali bismo radije iskoristili ovu priliku da Vam prenesemo našu poruku, a to je da nebitno odakle ste i koliko novca imate, ne postoji ništa što ne možete postići, ako imate hrabrosti da poverujete da je sve moguće.

Ukoliko je ipak potrebno da vidite da biste poverovali, onda je naša misija da Vam to i pokažemo.

Pratite i gledajte.

www.ladiesnation.rs

@ladiesnationserbia

 

www.ladiesnation.com

@ladiesnation

 

 

Born in Serbia. Raised in New York.

LADIES NATION TIM