Prilika za zaposlenje na preko 200 radnih pozicija na predstojećem Sajmu zapošljavanja i obrazovanja

, AKTUELNO

Svi oni koji traže posao, ali i šansu da steknu prvo radno iskustvo mogu od 11. do 18. oktobra da posete sedmi regionalni online Sajam zapošljavanja i obrazovanja “Virtualni dani karijera i znanja 2017.”.

Osmi regionalni sajam zapošljavanja i obrazovanja „Virtuelni dani karijera i znanja 2017.“, ove godine biće održan od 11. do 18. oktobra, na adresi http://dankarijera.com/RS/  . Kao i prethodnih godina, sajam se realizuje u saradnji sajta Poslovi.infostud.com  i obrazovnih sajtova koji su deo „Infostud grupacije“, sajta Moj-posao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Ove godine, uz standardno veliki broj oglašenih mesta na sajmu, novina je da će sve kompanije i oglasi biti grupisani u pet tematskih kapsula, HoReCa, ICT, Obrazovanje, Trgovina/Prodaja i Finansije/Bankarstvo. Tako će kandidati lakše pronalaziti oglase iz određenih oblasti koje im odgovaraju, a osim mogućnosti konkurisanja, na raspolaganju će im, između ostalog, biti i live chat sa poslodavcima koji su im interesantni.

Do ovog trenutka prijavljeno je rekordnih 29 poslodavaca kada je Srbija u pitanju. Poslodavci koji će nastupiti na sva tri tržišta su za sada Addiko banka, Lidl i Lafodia Sea Resort, dok će samo u Srbiji nove radnike tražiti: Nordeus, Infostud, Delhaize, P3 Communications, Sitel SBA, Milšped, Mercator S, Adria Media Group, Raiffeisen, eFront, Nelt, Norma grupa, Naftna industrija Srbije, Comdata, Studio Moderna, Ubisoft, Hutchinson, Predstavništvo Joorney, Ernst & Young, Webcom / Callidus Cloud, Metro cash & carry, Fondacija SOS Dečija sela Srbija, Lafodia Sea Resort, Mitto Technologies, Credit Agricole banka, Unikredit banka i Global Engineering Technologies d.o.o..

Tokom sajma posetioci će moći i fizički da pristustvuju panel diskusijama koje će se održati u prostorijama Startit centra u Beogradu u subotu 14.10 od 11 h, tokom kojih će predstavnici velikih kompanija koje učestvuju na sajmu govoriti o pozicijama koje su namenjene kandidatima bez iskustva, dok će predstavnici IT sektora na drugom panelu diskutovati o oglasima i prijavama na juniorskim i seniorskim pozicijama.

Za proteklih 7 godina sajam je imao preko 1 400 000 poseta, a samo prošle godine je zabeležno rekordnih 294 000.