Konkurs “Indeks je moj pasoš” – slikaj se i osvoj putovanje u Bolonju

, AKTUELNO

U toku je nagradni konkurs „Ove jeseni indeks je moj pasoš” zahvaljujući kom će 20 studenata imati piliku da osvoji putovanje u Bolonju.

Tokom dvodnevnog putovanja u najstariji univerzitetski grad na svetu, studenti će uživati u najvećem očuvanom starom gradskom jezgru Italije, ali i posetiti jednu od najsavremenijih fabrika kompanije Filip Moris, koja je organizator konkursa.

Da bi bili deo ovog nezaboravnog putovanja, studenti će od 25. septembra do 9. oktobra imati priliku da se prijave na konkurs u okviru stranice i predstave sebe u najboljem svetlu kroz autorsku fotografiju i kratak opis na jednu od tri ponuđene teme – timski rad, preduzetnički duh i učenje. U narednoj fazi konkursa 100 najboljih fotografija će biti stavljeno na glasanje u okviru Fejsbuk stranice kompanije Filip Moris(https://www.facebook.com/InsidePMISerbia/ ).

Dvadeset studenata čije fotografije i opisi, po mišljenju publike i tročlanog žirija, budu na  najoriginalniji i najinspirativniji  način odgovorile na zadate teme, putovaće u Bolonju 15. novembra!

Više informacija potražite  na: https://indeksjemojpasos.rs