A šta vi gledate u ispitnom roku?

, AKTUELNO

Januarski ispitni rok već uveliko traje, za neke se čak i završio i počinje februarski, koje ste serije stigli da odgledate? A filmove?

Jako lako nalazimo neku zanimaciju koja će nas odvratiti od učenja, a kako bih vam uštedela vreme traženja pravih serija kao najbolji način izbegavanja obaveza spremanja ispita, u nastavku teksta možete videti moju listu obaveznih serija:

#1 House of cards

Ova serija i te kako zaslužuje prvo mesto – serija koja oduzima dah. Nisam stala dok nisam odgledala celu prvu sezonu, a onda sam se setila da me ipak čeka ispit. Radnja serije se dešava u Vašingtonu, gde Frenk uz pomoć svoje žene Kler uspeva da od pozicije kongresmana postane predsednik SAD-a kroz raznorazne spletke i obmane. Serija pokazuje kakva je politika Amerike i kako je cela piramida vlasti jako krhka.
Definitivno jedna od boljih serija koje sam pogledala.

#2 Lucifer

Fantastični, harizmatični, očaravajući Lucifer. Pali anđeo od svih gradova na ovom svetu je odlučio da uzme odmor od svog posla (čuvanja pakla) u Los Anđelesu. Tu upoznaje mladu detektivku Kloi zbog koje odlučuje da postane savetnik policije. Serija prati Kloi i Lucifera, gde zajedničkim snagama rešavaju slučajeve ubistava, kao i napore Lucifera da reši „porodične“ probleme.

#3 Burn Notice

Serija koja se ne propušta. Agent CIA, dobija otkaz i biva ostavljen u sunčanom Majamiju. Uz pomoć svoje devojke i najboljeg prijatelja, koristi znanje koje je stekao u CIA i pomaže onima kojima je pomoć potrebna, a u isto vreme radi na otkrivanju razloga zbog čega je dobio otkaz.

#4 Lie to me

Da li biste želeli da samo jednim pogledom na neku osobu saznate o čemu ona razmišlja?
Da iz kratkog razgovora sa nekom osobom saznate sve o njoj? Upravo to radi Laitmer Group. Vlasnik Laitmer Group-a zajedno sa svojim najbližim savetnicima, pomaže FBI-u u rešavanju slučajeva uz pomoć svoj talenta “čitanja ljudi”.
Fantastična serija.

#5 Leverage

Nekad su loši momci zapravo dobri momci. Grupa lopova i prevaranata se udružuje kako bi pomagala onima kojima je pomoć potrebna, onima koje velike kompanije i veliki moćnici iskorišćavaju i koji nemaju izlaza. Ekipu predvodi Nejt, nekadašnji agent za pronalaženje skupocenih umetničkih dela, a sada pijanac, koji je posle smrti svoga sina izgubio volju za životom. Pomažući drugima, pomaže i sebi da se vrati na pravi put.

#6 White Collar

Prelepi lopov Nil biva uhvaćen od strane FBI agenta, a kako bi izbegao zatvor pravi dogovor sa istim FBI agentom koji ga je uhvatio da u zamenu za svoju slobodu radi kao savetnik za FBI.
Fantastična serija za izbegavanje obaveza spremanja ispita.

 

Milica Lukić

Fotografije: Google