Bob Proktor u Beogradu 5. novembra

, AKTUELNO

Bob Proktor, proslavljeni predavač dobro poznatog i svetski priznatog dokumentarnog filma „Tajna“ već 55 godina pomaže individualcima i timovima da promene svoje ponašanje i za relativno kratko vreme dožive drastičnu promenu u svom poslovanju i privatnim životima. On je rado viđen gost u krugu mrežnih marketera i saradnika direktne prodaje.

On je čovek IZ PRAKSE i ima dokaz zbog čega je najuspešniji trener na polju produktivnosti i prosperiteta u svetu.

Nebrojeni su primeri mrežnih marketera koji su za samo godinu dana postigli ono što nisu postizali u prethodnih 10 godina svog poslovanja.

On NIJE tu da Vas motiviše. On je tu da Vas EDUKUJE, da razumete SEBE, SVOJE PONAŠANJE i PONAŠANJE SVOJIH SARADNIKA i znate kako da uz malo ili nimalo napora, za relativno kratko vreme promenite SVOJE i rezultate VAŠEG TIMA.

bobNjegova žena Linda Proktor, kada ga je upoznala, zarađivala je $28,000 godišnje iz kompanije mrežnog marketinga u kojoj je radila. Do kraja te godine, uz Proktorove edukacije, povećala je svoje prihode na skoro $500,000!

Jedna od najvećih osiguravajućih kuća u Americi – Prudential osiguranje, iako najprofitabilnija, doživela je uz Proktora drastično veliki porast poslovanja (od nekoliko stotina miliona dolara) za samo godinu dana i to menjajući dve male navike unutar kompanije i korporativnog imidža! Koliko god da je Vaša kompanija ili Vaš tim uspešan, ne možete ni da zamislite gde ove informacije mogu da Vas odvedu!

Ako ste do sada imali prilike da idete na seminare na kojima su Vam govornici vikali sa scene „DA, VI TO MOŽETE!“, Bob je neko ko će Vam pomoći da shvatite ZBOG ČEGA TO MOŽETE i pokazaće Vam jasno, KAKO da to što možete i URADITE na NAJJEDNOSTAVNIJI NAČIN!

secretSada, sa istim informacijama, Bob Proktor prvi put dolazi na Balkan da pokaže Vama i Vašem timu kako da uradite ono što je uradila njegova žena Linda, Prudential osiguranje i hiljade drugih koji su prošli kroz njegovu edukaciju.

Obratite se osobi ili organizaciji od koje ste dobili ovu ponudu i prijavite se za ovaj jedinstveni seminar kakav smo decenijama čekali na našim prostorima. Čuli ste već da uspeh voli brzinu…

Ne zaboravite – Sava centar 5.11.2016! Ukoliko želite da prisustvujete seminaru, sve informacije i rezervacije možete učiniti preko mejla bobproctor.bg@gmail.com