Forum mladih lidera Srbije – YES!

, AKTUELNO

Savez ekonomista Srbije i Business Info Group pod pokroviteljstvom Kopaonik biznis foruma organizuju Forum mladih lidera Srbije – YES! od 7-9. oktobra 2016. godine u hotelu Danubia Park na Srebrnom jezeru.  

Cilj Foruma je da okupi 100 mladih lidera iz oblasti biznisa, nauke, društvenog aktivizma, obrazovanja, novih tehnologija, javnog života, kako bi se podstakao profesionalni razvoj i usavršavanje mladih, budućih nosilaca društvenog i privrednog razvoja  Srbije.

Ovaj trodnevni događaj okupiće i eminentne privrednike, mlade preduzetnike, istaknute javne ličnosti iz različitih oblasti, predstavnike medija.

Pozivamo kompanije da kandiduju svog predstavnika do 35 godina starosti, koji se ističe  liderskim pristupom i veštinama, dajući primer budućim liderima.

Studenti iz cele Srbije mogu da se prijave za učešće i budu među 100 izrabranih učesnika koji će kroz radionice, panele, motivacione govore i networking, imati priliku da čuju zanimljive priče i mišljenja stručnjaka.

Komisija sastavljena od predstavnika organizatora, akademskog I biznis sektora pregledaće prispele prijave i odabrati 100 učesnika Foruma mladih lidera Srbije.

Program Foruma mladih lidera Srbije

Registracija predstavnika kompanija putem website BIG – Registracija

Formular za prijavu studenata – YES! Aplikacija

Rok za prijave je 1. septembar 2016.

Za sve dodatne informacije, obratite se na mejl: nevena.prokic@big.co.rs