Prijave za Hipkon Lajt Dva.Nula su otvorene!

, AKTUELNO

Konferencija Hipkon lajt, naslednica internacionalnog Hipkona, održaće se po drugi put na Dorćol Platzu, 15. oktobra, sa početkom u 9:30. Hipkon lajt će i ove godine staviti fokus na domaću naučno-tehnološku scenu sa idejom da se podrže domaće kompanije i pojedinci.

Tema Hipkon Lajta Dva.Nula je ”horizonti” jer upravo to je ono što zajedno širimo kada se okupimo i uživamo u sadržaju koji ih pomera. Sadržaj će obuhvatati sve od etičkog hakovanja preko saradnje produkt menadžera i inženjera do toga kako Web3 svet redefiniše organizacije, timove, proizvode i ulogu pojedinca.

“Prošle godine smo organizovali Hipkon Lajt jer su okolnosti samo to dopuštale. Ove godine ga organizujemo jer smo shvatili da je odlična ideja. Zadovoljstvo nam je da stvorimo uslove u kojima će se domaća scena čuti glasno, gde ćemo moći da se fokusiramo na naše ljude i neverovatne stvari koje rade u našoj zemlji, a koje odjekuju svetom”, objasnio je Ninoslav Rupić, projektni menadžer ovogodišnjeg projekta.

Kroz pažljivo probrane eksperte u svojim poljima, Hipkon Lajt ima za cilj da okupi i aktivira radoznale entuzijaste koji čine domaću IT scenu.

“Prenošenje iskustva je efikasan sastojak svakog učenja. U vremenu u kome sve više preovladavaju tehnologije, učenje postaje put, a ne destinacija. Zato je važno da dolazimo do vrednih saznanja na efikasan i pragmatičan način.

Heapcon konferencija u svojoj DNK ima utkanu misiju da približi raznovrsna i odlična razmišljanja na tehnološke teme celom regionu. Sputani pandemijom, a ne pristajući na kompromis kvalitetu, organizujemo drugi put po redu tzv. “light” verziju konferencije. Cilj je ostao isti: pružanje sadržaja koji stvara pokretačku energiju. Pažljivo probrani domaći govornici otvoriće neke nove *horizonte* – što je ujedno i tema ovogodišnjeg okupljanja”, poručio je Igor Spasić, osnivač organizacije Heapspace, koja stoji iza konferencije.

Agendu predavanja možete pogledati ovde. Učešće je besplatno. Zbog mera protiv epidemije, broj mesta na Dorćol Platz-u je ograničen na 80, a omogućili smo praćenje online za one koji ne budu mogli da nam se pridruže uživo. Zbog ograničenog broja mesta na konferenciji, molimo vas da se registrujete ovde.

Prijave se obavljaju putem sledećeg linka: https://heapcon.rs/tickets/ 




Izvor: Heapspace, heapspace.rs