Prijavi se za deseti OPEN IT – Konferenciju koja te praktično uči

, AKTUELNO

Deseti OpenIT se organizuje 22, 23. i 24. oktobra u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka i Impact Hub-om od strane studentske organizacije AIESEC. Konferencija koji ima za cilj da učesnicima pruži znanje i informacije o marketingu, informacionim tehnologijama, preduzetništvu i inovacijama  i pomogne im da ugrabe priliku koja bi mogla biti njihov naredni veliki korak u karijeri – praksa u inostranstvu, praksa u kompaniji ili pokretanje sopstvenog startapa.

Konferencija se bavi liderstvom u informacionim tehnologijama, značajem tehnologija i inovacija za rešavanje društvenih problema nezaposlenosti, odliva mozgova i apatije kod mladih. Ovom konferencijom želimo da pokrenemo inicijativu među mladima i pružimo im priliku da postanu lideri koji su potrebni našem društvu.

TEME KONFERENCIJE

Studenti, u zavisnosti od njihovog interesovanja i fakultetskog usmerenja, mogu da se odluče za jednu od sledećih tema kojoj će prisustvovati na konferenciji:

  informacione-tehnologijeinovacijemarketingpreduzetnistvo

 

 

 

 

 

Učesnici imaju priliku da shvate kako funkcionišu ove oblasti u praksi, kao i da dobiju inspiraciju za rad na svojim idejama. Koncept projekta je podeljen u tri dela:

 

002– Govori na početku i kraju svakog dana projekta čiji je cilj da inspirišu sve učesnike projekta, daju im motivaciju i rešenje za njihove probleme sa kojima se suočavaju dok razvijaju svoju ideju. Predstavnici kompanija i gosti govornici će preneti svoje iskustvo, ispričati inspirativnu priču i dati primer kako su pojedinci i kompanije danas došle do svog uspeha.

003

– Konferencija obuhvata i interaktivne radionice sa studentima na kojima će kompanije izneti svoja iskustva, stavove i rešenja problema sa kojima se suočavaju u realnosti. Cilj je da se kroz ove radionice studentima omogući da svoje teorijsko znanje povežu sa primenom u praksi.

 

 

 

001

 

– Company circles predstavlja metod komuniciranja studenata i predstavnika kompanija. Oni će razgovarati sa predstavnicima, postavljati im konkretna pitanja i rešavati dileme o poslovanju. Dobiće informacije o praksama u njihovim kompanijama i o mogućnostima zaposlenja kod njih.

 

 

 

ZAŠTO BAŠ TI TREBA DA BUDEŠ DEO OPEN IT-JA?

  1. Zato što možeš da dobiješ ideju za svoj biznis.
  2. Zato što možeš da upoznaš ljude iz vodećih kompanija u Srbiji.
  3. Zato što možeš da naučiš stvari iz svoje oblasti interesovanja koje možda na fakultetu i nećeš imati priliku da čuješ.
  4. Zato što možeš da dobiješ više informacija o praksama i zaposlenju.
  5. Zato što možeš da upoznaš druge studente sličnih interesovanja.

 

GLOBAL ENTREPRENEURS – PRAKSE U INOSTRANSTVU

Na konferenciji ćete takođe imati priliku da se informišete više o programu stručnih praksi u inostranstvu iz oblasti informacionih tehnologija, marketinga, poslovne administracije i prodaje.

 

PRIJAVI SE I TI ZA DESETI OPEN IT

Konferencija je namenjena svim zainteresovanim studentima. Prijavu možete naći na sledećem linku: http://aiesec.org.rs/openit/

Takođe nas pratite na https://www.facebook.com/AIESECOpenIT/?fref=ts