AIESEC – Promeni sebe

, KARIJERA, STUDENTI

Istakni se iz mase – PROMENI SEBE radeći na sebi

Da li znaš šta želiš ili možeš da radiš nakon fakulteta?
Da li ti se čini da imaš dovoljno znanja u svojoj oblasti, ali svi poslodavci traže radno iskustvo?
Da li znaš šta čini dobar CV i zašto je on bitan?

Svi smo u potrazi za nekim iskustvima ili praksama koje bi nas istakle pred budućim poslodavcima.

Ukoliko želiš da saznaš više o stručnim praksama u inostranstvu i kako da se istakneš iz mase u procesu apliciranja za istu, pridruži nam se!

Pozivamo te da 3. aprila i 10. aprila u 18 časova ili 11. aprila u 15h učiniš pravu stvar za sebe i priključiš se na Zoom platformu i saznaš nešto više o:

– programima stručnih praksi u inostranstvu,
– iskustvu mladih sa prakse i naučiš po nešto novo o koroprativnom svetu.

Ukoliko želiš da saznaš šta to kompanije traže i saznaš više o stručnim praksama, svoju prijavu možeš popuniti na sledećem linku https://forms.gle/xDaqKo8fegUhvtVr8

 Šta je “Promeni sebe”?

Sa idejom da okupi mlade i pruži im priliku da saznaju više o korporativnim potrebama današnjice i praksama u inostranstvu, organizacija AIESEC je odlučila da prilagodi ovaj događaj online okruženju.

Svrha projekta jeste da približimo korporativno i internacionalno iskustvo mladima koji žele da pronađu posao u inostranstvu ili steknu iskustvo koje će im značiti u budućnosti. 

Ko smo mi? 

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 110 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću omladinsku organizaciju vođenu od strane mladih. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj!





Izvor: AIESEC Srbija