Transport and Traffic Business Days 2020 – od 7-11. decembra prvi potpuno virtuelni studentski sajam

, KARIJERA, STUDENTI

Sada već tradicionalni sajam, Transport and Traffic Business Days / Sajam poslova i praksi za studente Saobraćajnog fakulteta biće održan od 7-11. decembra u organizaciji Saveza studenata Saobraćajnog fakulteta. Zbog specifičnosti ove godine, uspeli smo da napravimo nešto potpuno novo i do sada neviđeno na našim prostorima! U pitanju je prvi potpuno virtuelni sajam namenjen studentima, pod nazivom Virtuelna platform TTBD 2020! S obzirom da TTBD nije običan sajam, zajedničkim snagama uložili smo mnogo rada i truda na platformi koja će omogućiti najveću sličnost između sajma na fakultetu i virtuelnog sajma.

Akcenat ovogodišnjeg sajma jeste ciljna grupa studenata iz oblasti saobraćaja, logistike i telekomunikacija iz naše zemlje i zemalja regiona, ali sajmu će ove godine moći da pristupe i kolege sa svih ostalih srodnih fakulteta, što će dodatno pospešiti ovaj sajam u smislu posećenosti i interakcije između kompanije i studenata.

Sjajna prilika za studente da upoznaju kompanije koje su vodeće u svojim oblastima, ostave im svoju radnu biografiju, pokažu i primene znanja i veštine koje godinama stiču, nametnu se kompanijama kao budući inženjeri. S druge strane, predstavnici kompanija će imati privilegiju da prepoznaju i odaberu najbolje studente tokom održavanja radionica panel diskusija i razgovora za posao, kao i tribina koje će biti dostupne i studentima drugih fakulteta, i time obezbede sebi mlade stručnjake.

Sajam je besplatan i namenjen je studentima koji žele da saznaju nešto više o kompanijama koje su potvrdile učešće na sajmu, među kojima su i Air Srbija, Nelt, Roaming network, Milšped, Transfera, Putevi Srbije, DHL Expres, Gebruder Weiss i drugi.

Cilj sajma jeste povezivanje studenata sa poslodavcima i kompanijama, kao i pružanje prilike da, u okviru besplatnih tribina, prošire svoja znanja iz različitih sfera, ali i da se upoznaju sa načinom funkcionisanja renomiranih kompanija u regionu i čuju kako izgleda biti deo takvog tima.

Sve informacije možete naći na sajtu ttbd.rs , kao i na društvenim mrežama instagram – ttbd.rs i facebook – TTBD – Transport and Traffic Business Days, dok samom virtuelnom sajmu možete pristupiti putem sajta http://ttbd.rs/onlinefair