Virus Fight Club – besplatna video igra u kojoj se vakcinama spašava svet od virusa korona

, IT

Kompanija Magikbee podržava ljude da zaštite sebe i druge ostajući u kući za vreme pandemije virusa korona. Zato nudi zabavnu i edukativnu igru Virus Fight Club, u kojoj se primenjuju preventivne mere zaštite protiv ove zarazne bolesti!

Junak igre je dečak MG čija je misija da vakciniše druge kako bi spasao svet od pandemije virusa korona. On zaobilazi likove koji kašlju, kijaju ili su u grupama kako se ne bi zarazio, dok prolazi kroz različite svetske gradove, uključujući London, Njujork, Peking i Rio de Žaneiro. Pobeđuje se sakupljanjem što većeg broja vakcina i izvršenih vakcinacija.

Igra je bazirana na savetima Svetske zdravstvene organizacije koji se tiču preventivnih mera zaštite protiv bolesti. „Često pranje ruku je ključni aspekt igre, kao i prikupljanje i distribucija maski likovima obolelim od virusa korona“, objavila je kompanija Magikbee.

Ova igra je besplatna za preuzimanje i igranje i dostupna je na 10 jezika. Ne nudi nikakvu vrstu monetarizacija. Kompatibilna je sa iOS i Android uređajima i može se preuzeti na App Store-u, Google Play-u ili Amazon Appstore-u. Igra će uskoro biti dostupna onlajn na sajtu virusfightclub.com.

Pročitajte i: Pitaj psihologa- razdvojenost, izolacija i izučavanje psihologije

Autor: Katarina Ranković

Izvor: virusfightclub.com