Mekana i blistava koža lica za samo deset minuta? Moguće je!

, LIFESTYLE

Ovih dana imamo dosta slobodnog vremena, a evo kako ga možemo iskoristiti na zanimljiv način.

Odvojite deset minuta samo za sebe i učinite da vaša koža izgleda blistavo i negovano. Tri sastojka su dovoljna da i nakon prvog nanošenja vidite i osetite razliku. Bez obzira na to kog ste pola ili uzrasta, ova maska je univerzalna i ne može štetiti vašoj koži jer je sačinjena od potpuno prirodnih sastojaka. Osvežite vaš izgled u samo nekoliko jednostavnih koraka, a sve što vam je potrebno jesu: projino brašno, malo vode i jedno žumance!

1. korak: Očistite kožu lica umivalicom koju koristite svakodnevno. Lice obrišite lagano, kako bi ostalo vlažno.

2. korak: U činiju pomešajte kašiku projinog brašna i vodu. Smesa treba biti retka (kao na fotografiji) kako biste je lako naneli na lice.

3. korak: Kružnim pokretima detaljno masirajte lice, polako i nežno. Projino brašno je odličan antioksidant, a ovaj prirodan piling će očistiti suvišne čestice sa vašeg lica. Piling lica radite maksimalno dva puta nedeljno.

4. korak: Dobro isperite projino brašno, obrišite lice peškirom i na suvo lice nanesite žumance. Umasirajte ga na lice i ostavite da stoji. Kada se žumance na vašem licu stegne, možete ga isprati.

5. korak: Na ovako očišćeno lice nanesite laganu kremu koju svakodnevno koristite.

To je to! Mali savet: ovo radite pred spavanje jer tada najmanje dodirujete lice rukama i niste izloženi svakodnevnoj prašini.

Pročitajte i: Kafa koja je osvojila internet – pogledajte šta piju influenseri ovih dana

Naslovna fotografija: stylevanity.com

Pripremila: Tijana Marković