LA CASA DE PAPEL – četvrta sezona je online!

, LIFESTYLE

Španska serija La casa de papel, poznata i kao Money Heist, danas je izbacila dugoočekivanu četvrtu sezonu. Dobra vest za sve korisnike Netflixa je što su sve epizode online!

La casa de papel se nalazi u top 10 serija na Netflixu a danas je na prvom mestu u Srbiji.

Serija prati grupu kriminalaca koje je okupio Profesor – vođa i mozak operacije. Svi članovi bande imaju nešto zajedničko – niko od njih nema šta da izgubi. Oni se zajedno pripremaju za najveću pljačku u istoriji, prolazeći kroz teške ali i srećne trenutke dok međusobno grade odnose i postaju velika porodica. Zanimljivo je da se pojavljuju i Srbi koji će vas sigurno nasmejati. Alex Pina je čovek koji je odgovoran za stvaranje ove serije, takođe poznat i po legendarnoj seriji Porodica Serano. Neizvesnost i konstantna dinamičnost je ono što ovu seriju čini toliko zaraznom.

Četvrta sezona koja je danas ugledala svetlost dana počinje tačno tamo gde se treća sezona završava. Trejler nam najavljuje da se pripremimo za potpuni haos. Da li će Nairobi preživeti? Vraća se jedan od najuzbudljivijih likova- Berlin. Profesor je u bekstvu, da li će ga uhvatiti? Šta se dešava sa Lisbon? Kako se pljačka dalje odvija? Na sva ova pitanja ćemo dobiti odgovor u četvrtoj sezoni, koja je možda najuzbudljivija do sada!

Pročitajte i: Kafa koja je osvojila internet – pogledajte šta piju influenseri ovih dana

Pripremila: Sofija Bogosavljev