Ljubavni saveti Baraka Obame

, LIFESTYLE

Prema rečima bivšeg predsednika, pre nego što stupite u brak, trebalo bi da sebi postavite tri pitanja.

Bračni par Obama je pravi primer kako bi ljubav trebalo da izgleda. Čak i posle 26 godina braka, evidentno je da je njihova veza snažna i puna ljubavi. Zato, kakav god savet da imaju za nas, shvatimo ga ozbiljno, jer je očigledno njima pomoglo.

,,Dakle, vi počinjete da živite zajedno? Ovo je prava stvar, huh? ” Obama je uvek bio veoma ponosan na stotine emotivnih veza, koje su iznedrile njegove kampanje i uprave.

Primer iz 2016. godine koji je dao Danijel Fajfer, bivši direktor za komunikacije Bele kuće: Bio sam na četiri različita venčanja kod ljudi koji su se upoznali radeći za Baraka Obamu. Jedno od njih bilo je i moje.

Nastavio je: ,,Savet koji svima dajem u vezi sa brakom je sledeći- da li ti je taj neko interesantan? ”

Najpre me je pitanje zbunilo, ali sam shvatio da ima smisla.

,,Sa tom osobom provešćeš više vremena nego sa bilo kim drugim do kraja života, i ne postoji ništa važnije od želje da čuješ šta ima da kaže.” – Obama je nastavio.

,, Da li te zasmejava? Ne znam da li želiš decu, ali ukoliko želiš, da li misliš da bi bila dobra majka? Život je dug. Ovo je ono što je jedino važno na duge staze. ”

,,Howli je zaista neverovatna, više je duhovita nego ja i biće odlična majka. ” – Rekao sam predsedniku.

,,Izgleda da je ona ona prava. Pravi si srećnik. ”-Rekao je Obama dok je izlazio iz limuzine i uputio se ka avionu koji ga je čekao.

Pročitajte i: 10 domaće-stranih serija kojima se vraćamo

Izvor: bepositive.me

Prevod: Anđela Mihailović