HUMANITARNI KONCERT ZA NORBS

, LIFESTYLE

Nacionalna organizacija za retke bolesti Srbije (NORBS) i ove godine pokušava na različite načine da se izbori za adekvatnu pomoć osobama obolelim od retkih bolesti u Srbiji, kako bi na najkvalitetniji način proveli veoma izazovne dane u svojim životima. Pomaže im da budu prepoznati u društvenom, socijalnom i zdravstvenom sistemu kao i da olakšaju borbu njihovim porodicama.

Poslednja nedelja februara je nedelja u kojoj će se povodom desetogodišnjice NORBS-a manifestovati različite vrste akcija koje su podržali mnogi umetnici dobre volje kao i ljudi iz različitih branši a u cilju prikupljanja novčanih sredstava za opremu koja je neophodna obolelim osobama od retkih bolesti u Srbiji kao i informisanju sugrađana o njima, da su tu, da postoje iako ih ne vidimo.

Koncert koji će se održati u sredu 26.02.2020. u Kombank Dvorani realizuje se uz pomoć naših velikih muzičkih umetnika Tropico band-a, Ane Štajdohar i Ansambla Davora Jovanovića koji su nesebično podržali zamisao o koncertu i doprineli da se ideja sprovede u delo.

Ulaznice za koncert su u prodaji na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a i putem sajta tickets.rs.