Radionica “Coaching & Growth Mindset for Leaders and Startups“

Pridružite se u In Centru 29. novembra od 16 do 18h na radionici pod nazivom „Coaching & Growth Mindset for Leaders and Startups“. Jelena Pavlović, sertifikovani coach i doktor psihologije, upoznaće lidere i startap timove sa značajem Growth Mindseta u coaching-u.

Koncept growth mindset-a ili lifelong learning-a se vezuje za proces celoživotnog učenja. Growth mindset je mentalni sklop tj. način na koji se određena osoba ponaša u određenom trenutku ili periodu, a zasniva se na individualnom sistemu razmišljanja i osećanja. Promenljiv mentalni sklop podrazumeva da se lične osobine, stavovi i sposobnosti mogu razvijati i menjati uz trud, rad, posvećenost i učenje.

Istraživanja sprovedena na univerzitetu Stanford od strane profesorke Kerol Dvek i njenog tima koja su obuhvatila 112 kompanija iz reda Fortune 1000 nedvosmisleno su potvrdila da kompanije sa dominantnim Razvojnim mentalitetom (Growth Mindset) postižu bolje rezultate od kompanija sa Statičnim mentalitetom (Fixed Mindset) i imaju mnogo bolje prognoze za budućnost. (Izvor: Cloud Coach Magazine)

Ova radionica je posvećena svim tim liderima, menadžerima, pokretačima startapa, kao i svim pojedincima koji su spremni da se suoče sa izazovima, da neprestano rade na sebi i da uče uz veću dozu motivacije.

Agenda:

16:00 – 16:15 –  Uvod
16:15 – 17:00 –  Osnove Coaching-a & Growth Mindset-a
17:00 – 18:00 – Vežba za timove

Nakon formalnog dela, druženje nastavljamo u chill out sa svima onima koji imaju dodatna pitanja za predavača, ali i koji žele da se upoznaju međusobno.

Učešće na radionici je besplatno, a možete se prijaviti popunjavanjem sledećeg linka: http://bit.ly/2OBiTbI

Vidimo se!