Vodimo vas na predavanje i radionicu “Probudite ljubav prema sebi”

, AKTUELNO

Stefan Radović motivacioni govornik, edukator i životni trener (life coach) održaće 1. aprila predavanje na temu “Probudite ljubav prema sebi”. Predavanje će biti u “Belgrade City Hotel” (u Petrograd sali), sa početkom od 17.30-21h. “Belgrade City Hotel” nalazi se u ulici Savski trg br. 7 (preko puta železničke stanice).

Sastoji se iz dva modula sa pauzom od 15 minuta između:

I deo – teorijski

II deo – praktični (radionica)

Pre par godina započeo je putovanje ka čudesnoj životnoj promeni i duhovnom rastu, podstaknut životnim okolnostima i filmom Lujze Hej “Kako izlečiti svoj život“. Za samo godinu dana, svakodnevnog rada na sebi, počinje javno da deli svoje misli, iskustva i metode. Nakon pozitivnih reakcija ljudi koji ga prate, oktobra 2015. godine odlučuje da održi svoje prvo predavanje na “Belgrade Art Show”. Potom su usledili brojni pozivi za javne nastupe i gostovanja na mnogim seminarima i konferecijama.

Njegovi tekstovi na blogu i svakodnevne objave na društvenim mrežama su vrlo čitane i praćene od strane pratilaca. Među najpoznatijim Stefanovim tekstovima je tekst o Lujzi Hej (poznatom svetskom motivacionom govorniku) koji doživljava ogromnu čitanost i popularnost, pa u kratkom vremenskom periodu ovaj tekst je prenet na mnoge portale i društvene mreže.

Svoj YouTube kanal pokreće krajem 2015. godine, a posebnu pažnju odmah privlači njegov prvi video “Moje malo čudo”. Potom su usledila i druga pojedinačna videa, kao i ciklus videa “Rad pred ogledalom” po učenju i knjizi Lujze Hej.

Svakodnevno ga prati preko 17 500 pratilaca na Fejsbuku i skoro 7 000 pratilaca na Instagramu.

Početkom 2016. godine sa Zoranom Ivanić i Nemanjom Ilinčićem osnovao je “Vortex House projekat koji edukuje ljude svih životnih dobi na polju ličnog rasta i razvoja. Sa svojim timom održao je do sada mnoge uspešne seminare. “Vortex House-u” je cilj pružiti ljudima znanje za bolje kreiranje sopstvenog života i podizanje svesti o moći koju svaki pojedinac poseduje. Ono što možete naučiti na njihovim seminarima je kako da radite na sebi, kreirate život kakav želite živeti i kako ostvariti svoj pun potencijal.

Od ove godine Stefan je pokrenuo i ciklus samostalnih predavanja koja se svakog meseca održavaju u Beogradu. U aprilu, tema predavanja će biti “Probudite ljubav prema sebi”. Na ovom predavanju i radionici ćete čuti na kojin način možete olakšati rad na sebi i kako kroz konkretne alate možete doprineti kreiranju bajke u sopstvenom životu. OVO PREDAVANJE ĆE BITI VAŠ KLJUČ KA VELIKOJ ISTINI I VELIKOJ SPOZNAJI.  💛

Više informacija o samom predavanju možete naći na sledećem linku.

Da biste osvojili 2 karte za Stefanovo predavanje, neophodno je da uradite sledeće:

  1. Lajkujete našu stranicu Youth NOW
  2. Lajkujete stranicu Stefan Radović
  3. Šerujte javno ovaj post na svoj profil
  4. U komentaru ispod ovog posta na Fejsbuku napišete zašto baš VI treba da odete na ovu radionicu.

Dobitnike nagrade će lično Stefan odabrati i njihova imena će biti objavljena 30.3. u 20h.

SREĆNO!