BeGeVege – Menjajmo navike!

, PULS GRADA

Za one koji žive zdravim životom, ali i za one koji planiraju da steknu takve navike, mesec oktobar nudi odličan sadrzaj.

Nakon trodnevnog regionalnog sajma fitnesa, velnesa i zdravlja, odrzanog od 4. do 6. oktobra, čeka nas i Festival zdrave hrane, prirodnih proizvoda i kozmetike.

Festival pod nazivom BeGeVege čekace na vas 12. i 13. oktobra od 10-22h, u prostoru dobro poznatog Dorcolplatz-a. Na jednom mestu bice čak 42 brenda čija je delatnost nutricionizam, koji će predstaviti svoje veganske slatkiše, slanise, suplemente, kore, pite, namaze, prirodnu kozmetiku, ali i eko odeću, obuću i aksesoare.

Osim same degustacije, događaj će upotpuniti i preko 20 predavanja i radionica na kojima ćete saznati kako da pređete na biljnu ishranu, koji su zdravstveni i ekološki benefiti veganstva, a na praktičnom delu i kako da sami napravite ukusnu vegansku hranu.

Da su mnogi spremni da menjaju svoje navike govori i to da je prošle godine festival posetilo 3.500 ljudi.

Osim što ćete uraditi nešto za sebe i svoje zdravlje, svoj doprinos daćete i napuštenim životinjama – prihod celog festivala koristi se za pomoć životinja u Srbiji, a tu zamisao sprovešće organizator – Udruženje Sloboda za životinje.

Ulaz na festival je slobodan i zaista nemate izgovor da propustite priliku da neke od svakodnevnih namirnica zamenite zdravijom verzijom. Spisak svih izlagača u međuvremenu potražite na Instagram profilu festivala – begevegefestival.

Vidimo se za vikend!