Produžene prijave za StartIN program – Prijavi svoj startap tim sa fakulteta!

, STUDENTI

Ukoliko želiš da razviješ svoj tehnološki startap i spreman si za 3 meseca intenzivnog rada, ovo je sjajna prilika da prijaviš svoj tim. In Centar je, usled ogromnog interesovanja timova odlučio da produži prijave do 7. septembra!

Po prvi put, imaćeš priliku da svoj startap razvijaš kroz vođen metodološki pristup koji uključuje rad 1-1 sa mentorom koji će konstantno pratiti tvoj napredak. Ujedno ćeš imati priliku da radiš sa više od 20 eksperata iz različitih industrija, kao i ono što je bitno svakom startapu – izlazak na realno tržište te će svaki tim dobiti priliku da plasira svoj proizvod ili uslugu.

Prijavi svoj startap tim i, ukoliko budete odabrani od strane mentora In Centra,  pripremite se za 3 meseca intenzivnog rada i učenja na razvoju svog startap biznisa. Izabrani timovi koji budu imali najperspektivnije ideje, a koji su sačinjeni prvenstveno od studenata, dobiće stipendiju za učešće. Nakon toga, 5 timova koji su prošli celokupan program imaće priliku da predstave svoju ideju i da potencijalno dobiju investiciju za dalji rad na njoj.

StartIN program će po prvi put u In Centru otpočeti 16. septembra. Nastao je kao rezultat višemesečne pripreme sa najvećim ekspertima iz preduzetničkog ekosistema u našoj zemlji. Namenjen je ambicioznim mladim ljudima, studentima završnih godina i master studija sa ETF-a, FON-a, Ekonomskog, Mašinskog, ali i svima onim koji bi želeli da pokrenu sopstveni biznis.

Dosta timova nam se javilo sa sjajnim idejama i pokazalo inicijativu čak I nakon zatvaranja prijava. To nam je bio očigledan pokazatelj da je preduzetnički duh itekako prisutan u mladim ljudima, kao I cene sve benefite koje im ovaj program pruža. Individualni mentorski pristup  koji ih očekuje u toku 3 meseca trajanja programa je samo jedan od njih.“, izjavila je Marijana Marinković, programska direktorka In Centra.

Mentori su istaknuti konsultanti i pokretači svojih startap biznisa: Miloš Došen, osnivač Tokamak Consulting d.o.o., Miloš Erić, osnivač startapa Sportifico; lija Dragišić, suosnivač startapa Buildcon Inc.; David Daković, menadžer za razvoj poslovanja u 3D Republici; Aleksandar Bibovski, suosnivač Infinity. Pored njih, svaki tim će imati priliku da radi sa ekspertima iz različitih industrija, a koji će im svoja znanja prenositi držeći predavanja i radionice.