Atlantic Grupa traži novu generaciju polaznika Graduate Trainee programa – Diplomci, javite se!

, KARIJERA, STUDENTI

Atlantic Grupa, jedna od vodećih regionalnih kompanija, prima nove diplomirane studente u okviru Atlantic Graduate Trainee programa, koji će tokom godinu dana imati priliku da steknu dragoceno iskustvo i uspostave važne poslovne kontakte. Svake godine odabrani učesnici programa prolaze kroz brojne sektore kompanije i uz vrhunski mentorski rad upoznaju realne poslovne procese i, što nije zanemarivo, stiču uvid koje oblasti ih najviše zanimaju za razvoj karijere.

Za sve one koji su spremni za prve korake u poslovnim vodama, Atlantic Graduate Trainee program nudi okean prilika za rast i razvoj. Učešće u programu je prilika za mlade da započnu karijeru kao punopravni članovi Atlantikovog tima, sa svim odgovornostima i mogućnostima koje sistem nudi. Za prijavu se ohrabruju profesionalci iz svih oblasti, jer će fokus biti pre svega na potrazi za radoznalošću.

“Vrhunski profesionalci i inovatori ističu se po tome što su sposobni da postave teška, ključna pitanja i izvuku najbolje od svojih kolega u pronalaženju rešenja. Za Atlantic Graduate Trainee program tražimo baš takve – najpre znatiželjne ljude.” – objašnjavaju iz Atlantic Grupe.

Konkurs je otvoren do 15. septembra, a prijaviti se i saznati više o svemu možete na: http://makewaves.atlanticgrupa.com/