Najveći tim bilding događaj Serbia Business Run uskoro u Beogradu

, PULS GRADA

Najveći tim bilding događaj godine SBB Serbia Business Run biće održan u Beogradu u četvrtak, 13. juna u 20 časova na Adi Ciganliji.

SBB Serbia Business Run je najveći sportsko-kompanijski i tim bilding događaj u Srbiji, a sastoji se od serije od 5 poslovnih trka koje spajaju zaposlene iz kompanija sa teritorije Srbije kroz trčanje. Beogradska trka je treća u nizu u ovoj godini i kako organizatori najavljuju biće najmasovnija do sada.

Cilj serije poslovnih trka je širenje svesti o zdravlju i zdravim životnim stilovima kroz trčanje kao idealnim načinom rekreacije. Učešćem na trkama zaposleni kroz timski duh pokazuju kako se brane boje svojih kompanija, a poslodavci kako izgleda kultura društvene odgovornosti na delu.

Serbia Business Run trke motivišu zaposlene, oni se druže i zabavljaju, ali i umrežavaju sa kolegama iz drugih kompanija.

U trci učestvuju timovi kompanija, sa najmanje 3 člana, bez ograničenja maksimalnog broja učesnika ili pola učesnika. Svaku kompaniju predstavlja jedan kompanijski tim. Osim najbolje kompanije, pobednici će biti proglašeni i u individualnoj muškoj i ženskoj konkurenciji. Dužina staze od 5 km dozvoljava i manje aktivnim kolegama da kombinuju trčanje i hodanje, a naprednijim trkačima da ostvare lični ili kompanijski rekord. Bez obzira na brzinu svakog učesnika na cilju čeka topla večera i hladno piće.

Kompanije se takmiče u sledećim kategorijama, a najbolje očekuju robne nagrade partnera.

  • Najbrži tim (minimalno zbirno vreme prva tri trkača u timu).
  • Najmasovniji tim – preduzeće sa najviše trkača.
  • Foto takmičenje – tim sa najluđom fotkom ili najboljim navijačima.
  • Beogradski Viktor – takmičenje u preko 20 različitih kategorija.

Startni paket

Bogat startni paket za svakog trkača uključuje medalju, kvalitetnu majicu za trčanje, bon za večeru i startni broj sa čipom za elektronsko merenje rezultata.

Humanitarnost na delu

Zajedno sa Fondacijom Ane i Vlade Divac u toku je kampanja prikupljanja sredstava za stipendiranje izvrsnih mladih koji dolaze iz socijalno ugroženih porodica. Kompanije koje se uključe kroz donaciju jedne godišnje stipendije u iznosu od 110.000 RSD stiču pravo na posebnu cenu startnih paketa.

ZAGREVANJE ZA BELGRADE BUSINESS RUN 2019 – JAVNI TRENING ZA SVE BIZNIS TRKAČE

U četvrtak 6. juna u 20 časova biče održan specijalni trening za sve biznis trkače i rastrčavanje pred najveći tim bilding događaj godine – Belgrade Business Run 2019.

Trening će se održati zajedno sa Beogradskim trkačkim klubom (BRC), na Dorćolu u prostorijama BRC RUNNERS HUB powered by PUSH (Tadeuša Košćuška 78). Na treningu sve trkače će čekati profesionalni treneri BRC-a koji će ovom prilikom predstaviti najbolju taktiku trčanja na 5 kilometara.