Sa fakulteta na posao uz Mars Leadership Experience program!

, KARIJERA, STUDENTI

Mladi, ambiciozni ljudi, koji su nedavno diplomirali na osnovnim ili poslediplomskim studijama, imaju priliku da se pripreme za buduću karijeru u globalnoj kompaniji Mars uz trogodišnji plaćeni program obuke na tržištima Mars Multisales Europe & Southern Africa regije.


The Mars Leadership Experience omogućava polaznicima programa odličan početak karijere odmah nakon studiranja, pružajući im znanja i veštine koje odlikuju budućeg lidera, razvijajući sposobnost vođenja tima, donošenja odluka i preuzimanja odgovornosti, uz kontinuiranu podršku mentora i starijih kolega sa bilo kog kraja sveta gde je kompanija Mars prisutna.
 
Aktivnim učešćem u osmišljavanju i realizaciji projekata iz različitih sektora i na različitim tržištima, polaznici će jasno moću da profilišu u kom pravcu žele profesionalno da se razvijaju i da svoju karijeru nastave kao deo velike Mars porodice.

„Naš imperativ je da odaberemo pravi talenat za Mars – talenat koji se, pored posedovanja poslovnih veština, dobro uklapa i neguje našu jedinstvenu kulturu, utemeljnu na Pet Principa – kvalitetu, odgovornosti, uzajamnosti, efikasnosti i slobodi. Oni omogućavaju našim saradnicima da pokažu svoj pun potencijal za napredovanje i širenje nadležnosti u budućnosti. Mars Leadership Experience program je upravo idealna prilika za mlade da pravo sa fakulteta naprave iskorak u internacionalnu karijeru“, poručuju iz kompanije Mars.
 
Ko može da se prijavi?
Program je namenjen mladim i ambicioznim ljudima koji su nedavno diplomirali ili završili poslediplomske studije i spremni su za iskorak, preuzimanje inicijative i suočavanje sa izazovima u kompetetivnom internacionalnom okruženju Mars Multisales Europe & Southern Africa regije koja obuhvata 53 tržišta i deo je kompanije Mars, jedne od najvećih svetskih kompanija sa više od sto godina tradicije i globalno omiljenim brendovima za ljude i kućne ljubimce kao što su: Snickers, Twix, M&M’s, Orbit, Airwaves, Uncle Ben’s, Pedigree i Whiskas.
 
Prvu godine obuke, počev od ovog septembra, polaznici će pohađati u regionalnoj centrali kompanije u Beču. Prijave su u toku i otvorene su do 29. marta 2019. godine, a zainteresovani kandidati mogu se dodatno informisati putem mejla: inform@effem.com i aplicirati klikom na stranicu: Mars Graduate Program.

Iskoristite priliku i prijavite se. Danas diplomac, sutra lider!