“SkillsLab” kamp za studente – edukacija u korporativnom okruženju

, KARIJERA

Francuska kompanija SchneiderElectric, uz podršku Francuske privredne komore, prvi put organizuje edukativni kamp za studente „SkillsLab“. Studenti će biti u prilici da posete četiri kompanije SchneiderElectric, SchneiderElectric DMS, Atos i Ubisoft i da iz prve ruke dobiju korisna znanja i uvid u poslovanje u korporativnom okruženju. Cilj je da se budućim ekspertima, kroz konkretne primere, interaktivne radionice i praktične savete približi svet biznisa i veštine koje su im potrebne. Kamp će biti održan u Beogradu, uz jednu organizovanu posetu SchneiderElectric DMS NS razvojnom centru u Novom Sadu, u toku trajanja Francuske nedelje od 16.11. do 23.11. a svi zainteresovani mogu da se prijave na sajtu Netokracije do 12.11. PRIJAVA.

Nakon popunjene prijave biće izabrano do 15 studenata koji će biti u prilici da prisustvuju jedinstvenom konceptu edukacije i usvoje praktična znanja koja će moći da koriste u daljem usavršavanju.

Studenti će dobiti priliku da se takmiče u timovima, a stručni žiri će izabrati pobednički tim 23.11. koji će osvojiti vredne nagrade. Tema zadatka biće zadata na otvaranju kampa.