Studentska tribina ”Digitalizuj svoju budućnost”

, AKTUELNO

„Digitalizuj svoju budućnost“ naziv je studentske tribine koju petu godinu zaredom organizuje kompanija Schneider Electric, uz podršku Francusko-srpske privredne komore, tokom trajanja Francuske nedelje. Tribina će biti održana u petak, 17. novembra od 11 časova u ICT HUB-u (Kralja Milana 10), a obuhvatiće sesije simulacija razgovora za posao,kao i panel diskusiju na temu digitalnog poslovanja.

Ovogodišnji učesnici panel diskusije biće Dejan Marković, generalni direktor kompanije Schneider Electric, Vuk Guberinić iz kompanije CAR:GO, Vladimir Stanković iz kompanije Petguards i Dušan Srbljak sa YouTube kanala PC AXE, koji će govoriti o promenama u poslovanju koje sa sobom donosi digitalna era, iskustvima startup kompanija i IoT uticajima. Događaj će moderirati Jana Stevanović iz ICT HUB-a.

Na ovom interaktivnom događaju studenti će imati priliku da učestvuju na simulacijama razgovora za posao sa HR menadžerima kompanija Schneider Electric, Atos, Hitchinson i Manpower, koji će ih posavetovati kako da unaprede svoje predstavljanje na budućim razgovorima za posao. Svi zainteresovani mogu se prijaviti slanjem imena i prezimena, naziva fakulteta i kontakt telefona na e-mail office@ccfc.rs, a detaljne informacije o događaju dostupne su na sajtu Francusko-srpske privredne komore (www.ccfs.rs/sr).