Najlepši praznični filmovi koji nikad neće izaći iz mode

, AKTUELNO

Da, ne postoji ništa lepše kada se u ovim praznicima ušuškate u topli prekrivač i sa vašim omiljenim napitkom gledate filmove koje iako ste gledali bezbroj puta, svaki put je uvek prvi.

U nastavku vam preporučujemo najlepše filmove koji nikada neće dosaditi, već naprotiv, oni su zanimljivi, beskrajno topli i uvek izazivaju najlepše osećaje nakon njihovog emitovanja.

 

#1 Sam u kući (Home alone)

Da li se uvek radujete Kevinovim avanturama? Mi se zdušno smejemo svaki put kada vidimo šta je dete od osam godina sposobno da uradi kako bi odbranio svoj dom.

 

#2 Božićna priča (A Christmas Carol)

Džim Keri je nepresušna inspiraciju u svakom filmskom ostvarenju, pa i u ovom. Onaj ko može da prenese duh Božića u jednoj priči, to radi ovaj već sada proslavljeni glumac. Topla preporuka za skoro 2h kvalitetnog programa.

 

#3 U stvari ljubav (Love Actually)

Ne postoji lepši osećaj kada milion puta odgledane scene gledate svaki put kao prvi. Tako je i sa ovim toplim, neponovljivim filmskim ostvarenjem iz 2003. godine. Jako nas je obradovao i trejler nastavka koji je planiran za ovu, 2018. godinu.

 

#4 Gremlini (Gremlins)

Svaki put kada Stiven Spilberg snimi nešto, to je uvek nezaboravno, pa makar to bio i praznični film sa elementima horora i naučne fantastike. Gremlini su na osvojili na prvo gledanje, a svako sledeće nas podseća na lepotu uživanja u malim, skoro pa sitnim životnim stvarima.

 

#5 Deda Mraz (The Santa Clause)

Film iz davne 1994. godine koji i nakon ovoliko godina izaziva kompletno oduševljenje među svim generacijama. Dogodovštine jednog Deda Mraza su neponovljive, a mi srećni što nam ovakvi filmovi uvek pričinjavaju veliko zadovoljstvo.

 

Redakcija Youth Now