Online upoznavanje preko Tinder aplikacije, da ili ne ?

, AKTUELNO

Vođena raznim pričama da je Tinder aplikacija koja je stvorena za „seks za jednu noć“ i „avanture za jednu noć“ moram priznati da je priča kod mene sasvim drugačija. Smatram da, bilo muški bilo ženski pol, sam bira kako će i u kom smeru da ide konverzacija sa osobom suprotnog ili istog pola.
Živimo u fizičkom svetu, zašto ne bi i birali onoga/onu koja nam se najviše sviđa. Pitanje je da li će se ta konverzacija pretvoriti u nešto sasvim drugo, to sve zavisi od nas.

Jedno vreme sam bila baš aktivna i samim tim sam izašla na par dejtova koji su bili sasvim prijateljski, čak se i sa istim osobama nekad dopisujem potpuno normalno. Šta god ta suprotna strana imala u svojoj glavi, u kom god smeru je htela da se taj razgovor vodi, ja sam na svako upoznavanje išla prijateljski. Nikad ne možemo biti sigurni šta će se iz toga izroditi, ali nije svako na internetu „psiho“ osoba i nije svima u glavi seks na jednu noć.

Izvor: https://www.pinterest.com/pin/217369119494658159/

Jednom sam pronašla osobu koja mi je bila toliko slična, u pogledu muzike, filmova, stavova, fizičkog izgleda, da sam bila svesna da mi vodimo situacije, razgovore baš onako kako nam prija. Kako se postavimo prema toj osobi, tako će i ona reagovati na nas.

Postoje razne osobe koje se javljaju sa raznim ponudama, ali naša je samo odluka da li želimo da ih pomerimo iz našeg fokusa ili ne. Ako pristanemo da se dopisujemo sa takvim osobama, onda razgovor i kreće u takvim smerovima. Kad se dopisujete o vašim interesovanjima, raznim zanimljivostima, i razgovor će biti jako interesantan.
Tinder se ništa ne razlikuje od ostalih aplikacija kao što su Instagram, Facebook ili Twitter. Razne ponude i slike se šalju u inboks od strane svakakvih muškaraca ili žena, a mi biramo da li želimo da ostvarimo komunikaciju sa njima ili ne.
Treba biti rezervisan i ići do granica normale u svemu, tako i na društvenim mrežama. Nije svaka osoba onakva kakvom se predstavlja. U svetu, a i kod nas postoje razne žrtve „catfish“-a, bila sam i sama žrtva toga i nije svejedno da se neko predstavlja vašim slikama ili vašim imenom i prezimenom. Budite svoji i autentični. Birajte ono što vas čini srećnim, ali na pravi način.

Marija Trifunović