iSerbia – Praksa za prevodice

, AKTUELNO

Vredno radimo na podizanju kapaciteta mladih u edukativnom i poslovnom smislu, pa vas pozivamo da se priiključite i postanete deo uspešnog udruženja iSerbia.

Naša iAkademija nudi tržišno potrebna znanja koja su u skladu sa svetskim trendovima. U izgradnji iAkademije učestvuje veliki broj stručnjaka iz zemlje i inostranstva. Okupljanjem najkvalitetnijih ljudi i realizacijom najkreativnijih ideja izabranih u moru ideja koje naš tim poseduje, za kratko vreme pokazujemo merljive rezultate!

Proširujemo edukativno poslovanje i na strana tržišta i formiramo prošireni tim iSerbia sa bazom prevodioca različitih jezika. iAkademija vam pruža mogućnost i da postanete njen integralni deo!

Ko može da se prijavi?

Mladi širom zemlje, starosti od 15 do 35 godina, koji dobro znaju strane jezike i žele da steknu nova poslovna iskustva. Neophodno je poznavanje stranog jezika na minimum višem C1 nivou. To se pre svega odnosi na nivo pisanja na stranom jeziku, dok nam je govorni u ovoj fazi manje bitan.

Opis zaduženja

Prevodioci bi bi radili zavisno od nivoa i poznavanja stranog jezika, kolaborativno, u timovima. Bili bi zaduženi za rad na platformi kurseva iAkademije i obavljali bi sve potrebne prevode, korespondenciju i komunikaciju na stranom jeziku.

Vrsta angažmana i radno vreme

Praksa se obavlja putem interneta (onlajn), u vreme kada kandidatu to najviše odgovara. Dakle, radno vreme je fleksibilno i varira u proseku od 7 do 10 sati nedeljno u saradnji i dogovoru sa timom.

Angažman je volonterski uz priliku za:
– Razvijanjem sopstvenih potencijala i veština;
– Sticanjem značajnog poslovnog iskustva.

Po isteku tri meseca punog radnog vremena (odnosno 480 sati, što zavisno od tempa rada praktikanta može da bude i znatno pre ili posle 3 meseca), praktikant ostvaruje pravo na:
– Potvrdu o obavljenoj praksi i preporuku;
– Mogućnost regrutovanja za dalji rad na projektu ili neke od projekata koji slede;
– Unapređivanje saradnje;
– Poklon paketa kurseva iAkademije, za sebe ili drugog, po izboru.

Dodatni uslovi: Posedovanje računara i internet priključka.

Lokacija: Rad od kuće.

Način prijave:

Svi zainteresovani treba da posalju CV i motivaciono pismo na stranom jeziku za koji se prijavljuju. Ukoliko govore više od jednog stranog jezika, motivaciono pismo treba da pošalju na svim stranim jezicima za koje se prijavljuju. Prijave slati na sledećem linku.

Rok prijave: 31.05.2017. godine.

Čekamo vas!

Izvor: www.iserbia.rs