Ideja. Inicijativa. Inspiracija. – Konferencija Novih Lidera

, AKTUELNO

 Privredna komora Srbije je mesto na kome se sastaju lideri. 19.maja sa početkom u 10h, održaće se Konferencija Novih Lidera, događaj kojim se tradicionalno završava projekat „Novi lideri“.

„Novi lideri“ je projekat koji se realizuje od 2006.godine, a nastao je usled potrebe da se promoviše omladinski aktivizam i mladi podstaknu da preuzmu ulogu lidera u svom okruženju, te budu deo promena koje žele da vide u svojoj zemlji ili svetu. „Ideja. Inicijativa. Inspiracija.“  je slogan koji opisuje put razvoja jednog lidera. Ideja je na izvor svake promene, inicijativa je neophodna kako bi se promena desila, a inspiracija je ono što jedan lider ostavlja drugima kao podsticaj.

Program konferencije sastoji se iz govora, predavanja i radionica.

Govornici na ovogodišnjoj konferenciji su: Istok Pavlović (marketing stručnjak), Tijago Fereira (Srbija za mlade), Marina Maljković (košarkaški trener) i Tanja Kalezić (Founder Institute).

Pored govornika, ugostićemo i predavače, među kojima su: Bojana Obradović (Pričajmo o tome), Ognjen Radić (FitPass), Veroljub Zmijanac (trčanje.rs), Zoja Stojković (Startit), Milica Čalija (Anđeli), Miloš Pistolić (Kreiranje uspeha) i Petar Atanasovski (GoDaddy). Zadatak predavača će biti da rade sa manjim grupama učesnika, diskutuju, te zajednički predstave potencijalna rešenja određenih društvenih problema.

Radionice će držati kompanije koje su prepoznale potencijal mladih ljudi, njihovu kreativnost i potrebu za iskustvom. To su Delhaize, Erste Bank i Mol.

Da bi iskustvo učesnika konferencije bilo što kvalitetnije, potrudile su se kompanije Coca Cola Hellenic, Kolačić sreće i Heineken.

Na fejsbuk stranici New Leaders Conference možete pronaći informacije o dosadašnjim aktivnostima na projektu, pogledati slike i priloge i saznati sve detalje predstojeće konferencije.

Konferencija je namenjena srednjoškolcima, studentima is vim mladim ljudima do 30 godina starosti.

Prijavu možete popuniti do četvrtka u 12h  putem linka: http://bit.ly/NewLeaders2017