Opklada ili šansa za ljubav? Otkriven razlog zašto je Dragoslav držao natpis na sred Knez Mihailove!

, AKTUELNO

YN: Kako si se odlučio da izađeš u Knez Mihajlovu sa natpisom “Tražim devojku”?

-Već duže vreme sam razmišljao da li da to uradim kako bih javno pokazao svoju hrabrost i smelost da izađem pred hiljade prolaznika i iskažem svoju želju.

YN: Kakav je osećaj bio pre izlaska u javnost? Da li je bilo dvoumljenja?

– Mogu slobodno priznati da jeste. Pred polazak u Knez Mihailovu i prvih petnaest minuta stajanja sa natpisom su mi bili bas teški. Mislio sam da odustanem. Non-stop mi je prolazilo kroz glavu “videće te na hiljade ljudi”! Tih petnaest minuta je trajalo kao dva sata. Posle toga je sve bilo lakše. Bez problema sam izdržao još sat i po vremena.

YN: Jesu li ti prilazile devojke i možeš li nam reći koliko ih je bilo otprilike?

– Jesu, i to od samog početka. Želele su da mi čestitaju na smelosti, da se slikaju, ostvare kontakt preko društvenih mreža… Mislim da mi je za skoro dva sata prišlo preko pedeset devojaka. Postavljale su razna pitanja, da li stvarno tražim devojku ili sam neki novinar koji vrši društveni eksperiment. Polovina devojaka je bilo zaista oduševljeno mojih gestom, a učinilo mi se da je najviše bila jedna devojka iz Rijeke. Najzanimljiviji prilazak je bio kada me je jedna devojkla pitala da li imam stan i neki dobar auto? Odgovorio sam joj da studiram i da nemam ništa od toga. Rekla je: “Ja tražim samo bogate i uspešne momke”.

YN: Jesi li ostvario kontakt sa nekom od njih?
– Da, čujem se sa nekima putem Fejsa, dobio sam skoro 200 zahteva za prijateljstvo, mnogo poruka i pozitivnih komentara.

YN: Kako su reagovali ostali prolaznici?

– Većina je bila iznenađena i oduševljena. Dobio sam samo pohvale i podršku.

YN: Kako komentarišes oštre kritike ljudi koji su komentarisali neke portale na kojima je izašla ova vest?

Prostom rečenicom Bore Ðorđevića “svako ima pravo na svoju zabludu” .

YN: Šta bi poručio ostalim momcima koji zele da pronađu devojku?

– Momci, slobodno se ugledajte na mene – sigurno ćete imati uspeha. Teško je samo na početku a posle možete bukvalno ceo dan da stojite i biće vam skroz zanimljivo. Možda vam neće ona prava devojka prići na ulici jer neće imati hrabrosti, ali će vam se javiti preko društvenih mreža. 🙂

Marija Tomić