Oblikovane i zategnute ruke, DA ili NE ?

, AKTUELNO

Drage moje, da li i vi kad pogledate u ogledalo, zagledate se  prvo u vaše ruke, pa se zapitate da li vam visi koža, ima li sala, kako se svega toga rešiti ?

Postoje devojke koje su malo koščatije i volele bi da im ruke budu mišićavije, postoje i one koje su malo gojaznije, pa bi da se zategnu, a postoje i one koje su zadovoljne, ali bi uvek želele sve bolje i bolje. Rešenje postoji za svaki tip devojaka. Naravno da bi svaka želela, da kad izađe u grad, na dejt, kad obuku pripijenu haljinu na bretele ili na rukave, da im svako pohvali ruke.

Kao što postoji izazov u oblikovanju zadnjice o kojem sam pisala u prethodnom postu, postoji i za ruke.

Izazov je odličan, radi se svaki dan, a razlika se da primetiti jako brzo.

Pre nego što krenem na izazov, osvrnuću se na još jednu brzu verziju oblikovanja ruku, a to je idealna vežbica sa youtuba koja pokazuje kako odraditi vežbe ruku za samo 6 minuta. Pitate se da li je moguće da za samo 6 minuta oblikujete svoje ruke ? Itekako je moguće, bitna je volja i motivacija.

Ako posetite youtube kanal BLOGPILATES, naći ćete mnoštvo vežbica od predivne devojke koja se osvrnula na svaki deo tela, pa i na ruke.

Izvor: https://68.media.tumblr.com/5c80b05ffa565b20bedde398ae5bb90f/tumblr_nm1q9dnC9Q1qd45ayo5_1280.gif

Posle svakog njenog kratkog treninga ruke me bole i pitam se šta mi je ovo trebalo, ali kako prolaze dani onda sam sve srećnija i pozitivnija jer ima efekta.

Dakle radite ove vežbice svaki dan i bićete sve nasmejanije i nasmejanije :

https://www.youtube.com/watch?v=F1CohjEGbPc&t=34s

A sada da se vratimo na izazov. Ako vam dosadi prethodna serija vežbica sa youtuba, izazov je prava stvar za vas. Potrebno je samo pridržavati se vežbica sa slike, i voila, oblikovane i sexy ruke su prisutne.

 

Izvor: https://www.tumblr.com/search/arm+challenge+#

Na slici je odlično objašnjeno kako se koja vežba radi, a ako nemate tegove, nije bitno, uvek možete uzeti nešto drugo kao imitaciju tegova: flašice vode, neko veliko povrće ( tikvice, paradajz).

Bitno je da uživate dok ih radite, a pošto izazov traje 30 dana ( sa pauzama između), ponavljanja su sve duža. Neće vam biti teško ako ste motivisane i skoncentrisane, zato prionite na posao i oblikujte vaše ruke do savršenstva.

Marija Trifunović