Objavljen 19. Draft magazin

, AKTUELNO

Devetnaesti broj magazina „Draft”, Doma omladine Pančevo, izašao je iz štampe. Broj prati kulturna dešavanja u prethodna 4 meseca, a sastavila ga je omladinska redakcija sačinjena od studenata i studentkinja.

Između ostalog u 19. Draftu se može pronaći intervju sa frontmenkom „Elementala” Mirelom Priselac Remi, priča o „Pančevo Film Festivalu” iz ugla volonterke Jovane Jankov, više o domskoj hip-hop radionici, „Nova” festivalu i sve uspešnijem serijalu žurki „All Stars Alliance Pančevo”.

„Draft” postoji od leta 2013. godine, a oko njegove izrade okupljeni su mladi koji se bave novinarstvom i fotografijom. U magazinu se može čitati o kulturnim, sportskim i drugim dešavanjima namenjenim omladini. „Draft” se štampa se u ograničenom tiražu i deli besplatno. Može se preuzeti u Domu omladine Pančevo, Kulturnom centru Pančeva, Gradskoj biblioteci i drugim mestima u centru grada.

Više informacija o devetnaestom „Draftu” objavljeno je na zvaničnoj „Fejsbuk” stranici „Draft omladinski informator” i „Instagram” profilu „@draftzin”.

Izvor: PR