Post crossing- razmena razglednica sa strancima

, AKTUELNO

Da li je tradicionalna razmena  razglednica stvarno zaboravljena? Pa realno jeste, ali tu je post crossing da nas podseti kako to izgleda ako ste poslednju fizičku razglednicu odavno zemenili elektronskom.

Naime, šta je post crossing i kako funkcioniše? Ideja je poslati razglednicu sa motivima svoje zemlje bilo kom članu post crossing zajednice i zauzvrat razglednicu dobiti nazad od potpunog stranca, sa bilo kog kraja sveta! Svaki postcrosser ima svoj online  nalog na kome kači primljene i poslate razlednice kao i detalje o sebi, tako da svakog postcrossera mozete bolje upoznati i tako napraviti poznanstva.

Ako volite da primate poštu, da se svaki put iznova iznenađujete i  da barem, kroz reči osobe koja vam šalje pozdrave upoznate osobenosti njene zemlje, onda je ovo svakako znak da treba da se priključite.

Najveći element iznenađenja je primiti razglednicu iz mesta za koje možda nikada niste ni culi, sve to za privilegiju da i vi nekome upotpunite dan vašom razglednicom. Sjajan hobi u današnjen vremenu, više informacija na  https://www.postcrossing.com/

 

Sanja Ješić